Moto Taksi İle Alternatif Ulaşım

İstanbul'un yoğun trafiğine alternatif ulaşım hizmet moto taksiler kullanımı artmaya başladı.

Moto Taksi İle Alternatif Ulaşım
 Moto Taksi İle Alternatif Ulaşım

İstanbul'un yoğun trafiğine alternatif ulaşım hizmet moto taksiler kullanımı artmaya başladı.
İstanbul Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerin yoğun trafiği ulaşım sorunu kaybolan zamanında beraberinde getiriyor. İstanbullular bu yoğun trafikte gidecekleri yerlere ulaşmak ta bir altarnetif ulaşım aracı daha filosunu genişletmeye başladı. Bu ulaşım aracı ise moto taksiler,

Bu ulaşım aracının kullanılmasında ki yasal sorunlar bulunsada büyük şehir de yaşayan bir vatandaşların işe sabah uyuya kalıp işe gitmekte geç kalan çalışanların yardımına koşuyor. otobüsten daha hızlı işe ulaştırn bu araçlara hava alanındaki uçağa yetişmesi gerektiğinde kullanabileceği altarnetif ulaşım araçlarından bir olmayı başaracak cinsten. Mecidiyeköy'le Eminönü arası gibi ulaşımın en yoğun olduğu İstanbul trafiğinde 100 tl gibi bir ücretle ulaşım imkanı mevcut . 2010 yılından beri bulunan bu araçların kullanımıda artmaya başladı .Özellikle yaz aylarında kullanım için uygun olan bu moto taksiler metropol şehirlerde hizmet veriyor. Acil evrak taşımacılığı ve acil kargo gönderiminde de kulanılıyor.

Bir çok avrupa ülkesinde kullanılan bu araçlar Endenozya gibi kalabalık nüfuza sahip ülkelerin kuratıcı hizmeti,bu ülkede sadece kadınların kullanaileceği motorsikletli taksilerde geçtğimiz aylarda hizmete girdi.

Moto taksi filo sahibi İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerde bu araçları yolcular kulanıma sunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109