MAHALLELİ İSTEDİ BELEDİYE YAPTI

Mahalle toplantılarında Gültepe Mahallesi sakinlerince talep edilen mahalle konağı, Kağıthane Belediyesi’nce inşa ettirilerek mahallelinin hizmetine açıldı.

MAHALLELİ İSTEDİ BELEDİYE YAPTI
Gün geçtikçe daha da büyüyen Kağıthane’ye yatırımlar da ardı arkasına geliyor. Geçtiğimiz Ağustos ayında 10 yeni anaokulu milli eğitimin hizmetine sunulurken, Ekim ayıyla birlikte de Kağıthane Belediyesince birçok açılış ve temel atma töreni gerçekleştiriliyor.

‘Dev Yatırımlar’ adı altında gerçekleştirilen temel atma ve açılış törenleri Kağıthane’deki tüm mahallelerde ayrı ayrı yapılıyor. Açılışı yapılan sosyal tesislerden biri de Gültepe Mahallesi’nde İstanbulluların hizmetine sunulan Gültepe Mahalle Konağı idi. İçerisinde bilgi evi, mahalle muhtarlığı ve Gültepe Spor Kulubü Derneği’nin yer aldığı mahalle konağında ayrıca son teknolojiyle donatılmış sınıflar da mevcut.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç eşi Fatma Kılıç’la birlikte açılış törenine katılırken, törende bulunanlar arasında Kağıthane Kaymakamı Akın Varıcıer, İlçe Emniyet Müdürü Mahir Yavaş, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Tekbıyık, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şaban Demirel, İlçe Kadın Meclisi Başkanı Nuran Sevinç, İlçe Gençlik Meclisi Başkanı Fatih Öztürk, Mahalle Muhtarı Nuri Bahçecik, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, STK temsilcileri ve mahalleli vardı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve çok sayıda bakan da ayrıca açılış töreni için birer kutlama mesajı gönderdi.

Okul binaları ve spor kompleksleriyle Kağıthane’de büyük yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirten Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, hizmetlerin tamamının mahalle toplantılarında halktan gelen talepler doğrultusunda yapıldığını kaydetti.  Kasım ayı içerisinde de yatırımların devam edeceğini vurgulayan Başkan Kılıç, ‘’ Mevcut pazarları kaldırarak yerine katlı otopark ve modern kapalı pazar yerleri inşa edeceğiz. Ayrıca eski muhtarlık binasını yıkarak çocuk parkını genişletmeyi planlıyoruz’’ müjdesini verdi.

Gültepe Spor Kulübü Derneği başkan ve yöneticileri tarafından, mahalleye ve spor camiasına hizmetlerinden ötürü Başkan Kılıç’a çiçek takdim edildi.

Kağıthane’ye 10 yeni anaokulu daha kazandıracaklarını belirten Kağıthane Kaymakamı Akın Varıcıer ise yapılan çalışmaların Kağıthane’ye büyük fayda sağlayacağını kaydetti.

Şehitlere saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan açılış töreni, protokol konuşmalarının ardından kurdele kesim töreniyle sona ererken, tören sonrası davetlilere Gülistan Parkı’nda kuru parsa ve içecek ikramında bulunuldu. Başkan Kılıç ve Kaymakam Varıcıer ayrıca Gültepe Mahalle Konağı’nda yer alan yeni muhtarlık binasında Muhtar Nuri Bahçecik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
 

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2012, 11:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER