KARTAL ŞEHİDİNİ DUALARLA UĞURLANDI

Kayseri Komando Taburunda görev yapan Kartallı ŞEHİDİMİZ Mustafa Göksel AĞAÇYETİŞTİREN, Pendik 15 Temmuz Şehitler Camimizde ikindi namazına müteakip dualarla uğurlandı.

KARTAL ŞEHİDİNİ DUALARLA UĞURLANDI
KARTAL ŞEHİDİNİ DUALARLA UĞURLANDI

Kayseri Komando Taburunda görev yapan  Kartallı ŞEHİDİMİZ Mustafa Göksel AĞAÇYETİŞTİREN, Pendik 15 Temmuz Şehitler Camimizde ikindi namazına müteakip dualarla uğurlandı

Kayseri Komando Taburunda görev yapan, terhisine bir ay kalan ve çarşı iznine çıkarken içinde bulunduğu arkadaşları ile birlikte Bomba yüklü aracın patlatılması ile yaşamını yitiren Kartallı ŞEHİDİMİZ Mustafa Göksel AĞAÇYETİŞTİREN, Pendik 15 Temmuz Şehitler Camimizde ikindi namazına müteakip dualarla uğurlandı. 

CENAZEYE DEVLET ERKANI KATILDI


Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Pendik ve Kartal Kaymakamları, Pendik, Kartal, Ataşehir Belediye Başkan ve Başkan yardımcıları, Mülki Erkan, Ailesi, Arkadaşları ve yaklaşık on bin kişi şehidimizin cenazesine katıldı.


Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı cenaze töreninden sonra şehidimizin naşı babasının Kartal'daki iş yerinde halellik alındıktan sonra Kurtköy Merkez Mezarlığında toprağa verildi, Bu arada fenalaşan bazı yakınları Ambulansla Hastaneye götürüldü. 

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2016, 21:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER