KARİYER ZİRVESİ'NE GENÇLERDEN YOĞUN İLGİ

İBB’nin üniversite öğrencileri ve mezunlar için ücretsiz olarak düzenlediği Kariyer Eğitim Günleri, 22 Aralık'ta gerçekleşecek Kariyer Zirvesi ile sona eriyor.

KARİYER ZİRVESİ'NE GENÇLERDEN YOĞUN İLGİ
 KARİYER ZİRVESİ'NE GENÇLERDEN YOĞUN İLGİ

İBB’nin üniversite öğrencileri ve mezunlar için ücretsiz olarak düzenlediği Kariyer Eğitim Günleri, 22 Aralık'ta gerçekleşecek Kariyer Zirvesi ile sona eriyor. Prof. Dr. İlber Ortaylı ile sanatçı Oğuzhan Uğur'un gençlerle bir araya geleceği zirveye 3 bine yakın öğrenci katılacak. Programda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu İlber Ortaylı'ya plaket takdim edecek.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin üniversite öğrencileri ve profesyonelleri buluşturduğu, Kariyer Günleri 29. Dönemi sona eriyor. Akademisyenler, uzmanlar ve özel sektör temsilcilerinin bilgi ve tecrübelerini paylaştığı Kariyer Eğitim Günlerine bu yıl bin 500 öğrenci katıldı. Öğrenciler, kapanış programı çerçevesinde sertifikalarını alacaklar. Önceki dönemde eğitim alan öğrencilerin de kayıt yaptırdığı zirveye, 3 bine yakın genç katılacak.

KARİYER ZİRVESİ FUARI

Kariyer Zirvesi'nde, eğitimden teknolojiye; gıdadan sağlığa kadar birçok sektörden kurum ve kuruluşları gençlerle bir araya getirecek bir de fuar düzenlenecek.

Etkinliğe katılacak kurumların temsilcileri gün boyunca şirketlerini, insan kaynakları politikalarını, hizmet verdikleri sektörleri, iş hayatını, staj ve iş imkanlarını gençlere anlatacak. Programa katılacak gençler de CV'lerini bu kurumlara ulaştırma imkanı elde edecek.

Kariyer Zirvesi fuar alanında İBB'ye bağlı 12 kurum ve iştirak şirketi de yer alacak. Fuarda, gençlere İBB ve firmalarını tanıma fırsatı sunulacak.

İLBER ORTAYLI VE OĞUZHAN UĞUR GENÇLERLE BULUŞACAK

Zirvede,tarihçi yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı ile senarist ve müzisyen Oğuzhan Uğur gençlerle bir araya gelecek. İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Salonu'nda yapılacak zirvede, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu İlber Ortaylı'ya plaket takdim edecek. İmamoğlu'nun konuşma yapacağı program, öğrencilere eğitim sertifikalarının dağıtılmasıyla son bulacak.

PROGRAM BİLGİSİ

TARİH: 22 ARALIK 2019

SAAT: 12.00 STANT ALANI ZİYARETE AÇILIŞI

14.00 PROGRAM AÇILIŞ

YER:İSTANBUL KONGRE MERKEZİ /HARBİYE SALONU

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2019, 20:38

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER