İmamoğlu'ndan tüm muhtarlara cep telefonu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB kayıt sistemine daha hızlı iletilmesi için muhtarlıklara birer cep telefonu gönderdi.

İmamoğlu'ndan tüm muhtarlara cep telefonu
 İmamoğlu'ndan tüm muhtarlara cep telefonu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,  İBB kayıt sistemine daha hızlı iletilmesi için muhtarlıklara birer cep telefonu gönderdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, halkın talepleri ve özellikle sosyal yardım ihtiyacı olanların İBB kayıt sistemine daha hızlı iletilmesi için muhtarlıklara birer cep telefonu gönderdi.
Geçtiğimiz yıl 18 Ekim’da Muhtarlar Günü dolayısıyla geniş katılımlı Muhtarlar Çalıştayı düzenleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, muhtarlarla daha etkin iletişim kuracaklarını açıklamış ve bir de cep telefonu sözü vermişti. İmamoğlu, aradan geçen 6 ay sonra sözünü verdiği cep telefonlarını göndermeye başladı.

Çekmeköy Kirazlıdere Muhtarı Orkun Karakaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu 31 Mart seçimlerinden sonra biz muhtarlara vermiş olduğu sözlerden biri olan cep telefonlarını göndermiştir. Kendisine ve ekibine çok teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

İmamoğlu’nun cep telefonları ile birlikte muhtarlara, “Kıymetli Muhtarım” sözü ile başlayan bir de mektubu ulaşıyor. Mektubunda İmamoğlu, Muhtarlıklar Müdürlüğü’nün bundan sonra Bakırköy ek hizmet binasında hizmet vereceğini müjdeliyor.



Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2020, 16:32

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109