İBB MEDYA AŞ'DE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

İBB MEDYA AŞ Genel Müdürlüğüne atanan Abdurrahman Tığ yeni görevine başladı.

İBB MEDYA AŞ'DE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ
 İBB MEDYA 'DE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

İBB MEDYA AŞ Genel Müdürlüğüne atanan Abdurrahman Tığ yeni görevine başladı.

Mevlüt Uysal'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmasından sonra değişimin başladığı İBB'de MEDYA A.Ş.'nin Genel Müdürlüğüne Abdurrahman Tığ getirildi. 


Medya A.Ş genel müdürü Abdurrahman Tığ kimdir?
Abdurrahman Tığ, aslen Giresun Espiye ilçesi Güzelyurt köyündendir. Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi mezunudur.

Abdurrahman Tığ, Bursa Giresunlular derneğinde bir dönem yöneticilik yaptı. Bursa'da AK Parti çatısı altında çeşitli kademlerde görevde bulundu.

Tığ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Medya A.Ş.'ye genel müdür olarak atandı. Abdurrahman Tığ, siyaset ve kültür dünyasının tanınan isimlerinden biri olarak bilinmektedir.

Bursa Büyükşehir Belediyesinde meclis üyeliği görevinde bulunan Abdurrahman Tığ, bir dönem AK Parti Bursa İl başkan yardımcılığı ve Büyükşehir Belediyesinin önemli şirketlerinden BURFAŞ'ın genel müdürlüğü görevinde yer aldı.

Tığ, 7 Haziran 2015 seçimlerinde de Bursa'dan Ak Parti milletvekili aday adayı oldu.

Abdurrahman Tığ, ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında Batı basınında yazılan haber ve yazıların yer aldığı "Dış Basında Recep Tayyip Erdoğan" kitabının da derleyicisidir.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109