Dönericisi Nail Usta’dan İstanbul’a İlk Şube

Tarihi Kastamonu Dönericisi Nail Usta İstanbul'da ilk Şubesini Altunizade Capitol’un Karşısında açtı

Dönericisi  Nail Usta’dan İstanbul’a İlk Şube
Dönericisi  Nail Usta’dan İstanbul’a İlk Şube

Tarihi Kastamonu Dönericisi  Nail Usta  İstanbul'da ilk Şubesini Altunizade Capitol’un Karşısında açtı

Ünlü Gurme Vedat Milor’un programıyla Türkiye’nin tanıma şansı bulduğu lezzet abidesi Kastamonu döneri, işin erbabı merhum Hacı Şükrü Altınöz’ün bayrağını dalgalandırmaya devam eden oğlu Nail Altınöz’le İstanbul’un Anadolu yakasına çıkarma yaptı.

İstanbul Altunizade’de “ Tarihi Kastamonu Dönericisi” adını taşıyan lezzet mekanı ilk günden itibaren  büyük ilgi gören Nail Altınöz şunları söyledi:

“ İl dışına yeni bir dönerci dükkanı açmak nasip oldu. İstanbul’dan gelip giden müşterilerimizin bu lezzeti neden İstanbul’a taşımıyorsunuz diye ısrarcı oldular. Uzun bir süre bu konuda düşünüp İstanbul’da dükkan açmak için bir araştırma yaptım. Daha sonra karar verip tarif edildiğinde kolayca bulunabilecek olan İstanbul Altunizade Capitol’un tam karşısına denemek üzere dönerci dükkanımı açtım.

Henüz daha resmi açılışını yapmama rağmen büyük bir ilgi olduğunu gördük. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de dükkanımıza gelip dönerimizi tattı ve çok beğendi. Bir de bize hoş geldin plaketi takdim etti. 450 metrekarelik üç katlı dükkanımıza Tarihi Kastamonu Dönercisi yazılı tabelamızı astık. Aynı anda 120 kişiyi mekanımızda misafir edebiliyoruz. Ayrıca Kastamonu pastırması ve sucuğundan oluşan yöresel ürünler dolabı yaptık. Dönerimizin yanında yöresel ürünler dolabımız ve sabah kahvaltımız İstanbullular tarafından çok beğeniliyor. Dükkanımızın resmi açılışını da en kısa zaman içinde yapacağız.”

Dönericisi  Nail Usta İletişim Bilgileri İçin Tıkla

Ataşehir Dönerciler

Ataşehir Firma Rehber
i

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2016, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER