BEM-BİR-SEN’ DEN VALİ MUTLU’ YA ZİYARET

MEMUR-SEN İstanbul il Başkanlığı tarafından organize edilen ve Şube Başkanlarının katılımıyla İstanbul Valisi Hüseyin Avni MUTLU’ ya Gezi Olaylarında gösterdiği üstün çabadan dolayı bir ziyaret gerçekleştirdi.

BEM-BİR-SEN’ DEN VALİ MUTLU’ YA ZİYARET
BEM-BİR-SEN’ DEN VALİ MUTLU’ YA ZİYARET

MEMUR-SEN İstanbul il Başkanlığı tarafından organize edilen ve Şube Başkanlarının katılımıyla İstanbul Valisi Hüseyin Avni MUTLU’ ya Gezi Olaylarında gösterdiği üstün çabadan dolayı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarete, BEM-BİR-SEN İstanbul Şubeleri de iştirak etti.

Vali Mutlu’ nun makamında gerçekleştirilen ziyarette MEMUR-SEN İstanbul İl Başkanı Durali Baki şunları söyledi; Ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşu olarak ülkemizin genelinde çıkan bir gösteriyi İstanbul’ umuzda en iyi şekilde idare eden, büyük olayların çıkmasına mani olacak yaklaşımlar sergileyen şahsınızı ve tüm emniyet camiasını tebrik ederim. MEMUR-SEN ailesi olarak attığınız adımları destekliyoruz, dedi.

Baki; gezi olaylarında gördüğümüz ve yapılan kışkırtıcı haberler kesinlikle ülkemizi karıştırmak isteyen bir güç tarafından yapılmaktadır ve ne yazık ki gençlerimiz de bu oyunlara alet olmaktadır. İnşallah emniyet güçlerimiz bu karanlık odakları birer birer ortaya çıkartacak ve gerçeği milletimize gösterecektir, dedi.

Baki, MEMUR-SEN hareketi konusunda da vali Mutlu’ yu bilgilendirdi.

BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No’lu Şube Başkanı Niyazi Kararkoç’ da düşüncelerini şöyle aktardı; Olayların başından bu yana ağaç meselesi olmadığını zaten biliyorduk. Ne zaman ki Ülkemiz gelişmeye ve ilerlemeye yüz tutsa muhakkak kirli senaryolarla karıştırılmak isteniyor. Fakat geçmişte yaşanan olayları takip ettiğimizden dolayı bu oyunu erken gördük ve milletimizi sağduyulu olmaya davet ettik, dedi.

Karakoç; bir karara tepki göstermek eylemde bulunmak bir hak ancak başkasının canına ve malına kastetmek, kamu malına zarar vermenin bir hak olduğunu söyleyemeyiz, dedi.

Karakoç, Sayın Valinin GSM numarasını milletine verip kendileri ile iletişme geçmelerini bir kırlma noktası olarak değerlendirdi.

Karakoç, son olarak Vali Mutlu’ ya Nurullah Genç’ ten bir şiir ile teşekkür etti.

“Ülkemden hatırıma hep sefiller geliyor,
Bin yüzlü Ebreheler kara filler geliyor,
Artık devran değişti Ebabiller geliyor,
İbrahim bahçesinden taze güller geliyor

Cehaletin elinde lanetli bir saz kaldı
Ufka bir bak yiğidim aydınlığa az kaldı.”

Vali Mutlu; öncelikle bu anlamlı ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. Malumunuz olduğu gibi istanbul’ umuz başta olmak üzere ülkemizde yer yer protestolar oldu. Sabahlara kadar uyumayıp milletimizle, gençlerimizle diyalog kurmaya gayret ettik. Kendilerinin ilk gün göstermiş oldukları tepkiyi anlayışla karşılıyoruz. En doğal haklarını kullandılar lakin, illegal örgütlerin sonraki günlerde devreye girmesi ile protestolarına gölge düşmüş oldu, dedi.

Mutlu, manipüle haberlerle milletimizi sokağa dökmeye kalkıştılar fakat sağduyu hakim oldu. Polisimize yapılan tüm hakaret ve saldırılara karşı sabırla ve metanetle görevlerini yapmalarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum.

Sizlerden de rica ediyorum, geziye destek veren her bir arkadaşınızla birebir görüşün, bildiğiniz gerçekleri anlatarak birlik ve beraberliğimize zarar vermek isteyenlere fırsat vermemeleri için kucaklaşın. Bu ülke hepimizin, bu gençler bizim çocuklarımız. Aranızda sosyal huzuru yakalamak için canla başla çalışın ve gayret edin, dedi.







Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2013, 20:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER