Çoban Şevki herkesi kendine hayran bıraktı

Balıkesirin Havran ilçesinde 12 yaşında 90 koyuna çobanlık yapan Şevki'nin hayvancılık bilgisi ve için söyledikleri seyredenleri hayran bıraktı.

 Çoban Şevki herkesi kendine hayran bıraktı

Balıkesirin Havran ilçesinde 12 yaşında 90 koyuna çobanlık yapan Şevki'nin hayvancılık bilgisi ve söyledikleri seyredenleri hayran bıraktı.

Balıkesir'in Havran ilçesinde çobanlık yapan 12 yaşındaki Şevki Savran'ın görüntüleri sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Şevki artık o kadar popüler ki çevre illerden bile ziyaretine gelenler oluyor.
12 yaşındaki küçük çoban sohbetiyle yürekleri ısıtıyor. BU derin muhabbetin adresi, Balıkesir Havran. Şevki Savran 12 yaşında bir çoban. Ailesine ait 90 koyunu var. Küçük yaşına rağmen hayvanların bakımını kendisi üstleniyor.

Küçük çoban muhabbetiyle de herkesi kendisine hayran bırakıyor. Hayvanların bakımı konusunda oldukça bilgili olan Şevki'nin videoları sosyal medyada da büyük ilgi görüyor.

Şevki artık o kadar popüler ki çevre illerden bile ziyaretine gelenler oluyor.

Hayvancılıkla uğraşan küçük Şevki, mesleğinde oldukça uzmanlaşmış. Küçükbaş hayvancılık yapan Şevki, işin bütün inceliklerine vakıf olmuş.

Şevki, yaşının 12 olduğunu söylüyor ancak konuşunca anlıyorsunuz ki, 40 yıldır bu işi yapanlardan hiç bir farkı yok! 

Hatta Şevki'yi geleceğin Tarım Bakanı olarak görürseniz hiç şaşırmayın.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2021, 18:48

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER