Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı ifade verdi

Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Can Kapan, “Yerli ve Milli Escobar" yazılı pankart nedeniyle ifade verdi.

Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı ifade verdi

Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı ifade verdi
Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Can Kapan, “Yerli ve Milli Escobar" yazılı pankart nedeniyle ifade verdi.
Zafer Partisi Fatih İlçe Başkanlığı, “Yerli ve Milli Escobar" yazılı hazırlanan pankartı Fatih'teki Kızılelma Caddesi'ne asmıştı. Emniyet, o pankartla ilgili harekete geçerek Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Can Kapan’ı ‘Devlet büyüklerine hakaret’ gerekçesiyle ifadeye çağırdı.
 
"ZORLU BİR SÜRECE GİRİYORUZ"
İfade işlemlerinin ardından polis merkezi önünde açıklamalarda bulunan Kapan, "Asılmış olan bir pankarttan dolayı yüzlerce arkadaşım ile birlikte buradaydım. Benim de tanık olarak bilgimi aldılar. Zorlu bir sürece giriyoruz. Bunu görüyoruz. Basit bir pankart yüzünden yüzlerce insanı buralarda saatlerdir bekletiyorlar. Zor bir döneme giriyoruz. Yükselen bir partimiz var. Bunlarla sürekli karışılacağız ben eminim zafer inananların olacak. Genel başkan yardımcılarına, buradaki ilçe teşkilat başkanına, il başkan yardımcıma, bu saatte beni yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ederim" dedi.

"BİZ ESCOBAR DEDİK SİZ KİMİ ANLADINIZ?"
Sosyal medya paylaşım sitesi Twitter üzerinden paylaşım yapan Özdağ ise, "Sarhoş Kremlin’in önünde 'kahrolsun diktatör' diye bağırıyormuş. Polis adamı Stalin’e götürmüş. Stalin 'yoldaş ne demek istedin' diye sormuş. Adam 'Ben Hitler’i kastediyordum' deyince Stalin polise dönüp 'yoldaş, peki sen ne demek istedin?' Biz Escobar dedik, siz kimi anladınız?" ifadelerini kullandı.
DÜN GECE YİNE AYNI PANKART ASILDI
Öte yandan dün gece Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin İstanbul Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı'nca, üzerinde yüzü görünmeyen bir kafa resmi bulunan ve “Yerli ve milli Escobar” yazan pankart asılırken çekilmiş bir videoyu sosyal medya hesabında yayımladı.

“Yerli ve milli Escobar” yazan pankart asılırken çekilmiş bir videoda fon müziği olarak kullanılan şarkının sözleri ise dikkat çekti.

Şarkıda, “Doldurdunuz her yere iti çakalı. Türk milletinin yurdu burası. Soylusu, soysuzu hüküm sürüyor. Bitecek artık, zafer geliyor” denildi.
 

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER