ÜMRANİYE DUDULLU İMES'DE AKIL ALMAZ KAZA

Ümraniye'de bir otomobilin kontrolden çıkarak karşı şeritteki seyir halindeki otomobillerin üzerine uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

ÜMRANİYE DUDULLU İMES'DE AKIL ALMAZ KAZA
Ümraniye'de bir otomobilin kontrolden çıkarak karşı şeritteki seyir halindeki otomobillerin üzerine uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Akılalmaz kazada yaralananlardan ikisi kazayı gören vatandaşlar tarafından ikisi ise itfaiye ekipleri tarafından otomobillerden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Dudullu Bostancı yolu İMES Sanayi Sitesi A kapısı önünde saat 16.00'da Dudullu istikametine seyir halindeki 34 VOH 96 plakalı otomobil kontrolden çıkarak takla atmaya başladı. Orta refüjü aşan otomobil yolun karşısına geçerek Bostancı istikametine giden 34 BZ 3833 plakalı Aytekin Yozgatlı'nın kullandığı otomobile çarparak ters döndü. Daha sonra aynı istikamete giden 27 TH 001 palakı otomobil ile 34 TU 7496 plakalı minibüste bu otomobillere çarptı. Yolun karşısına geçerek kazaya neden olan ve ismi henüz öğrenilemeyen otomobilin sürücüsü ile yanındaki bir kişi vatandaşlar tarafından çıkarılarak hastaneye kaldırılırken, bu otomobilin çarptığı otomobilde sıkışan sürücü Aytekin Yozgatlı ve yanında bulunan Ahmet Karazeybek itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak ambulansla Fatih Sultan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedildi. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza nedeniyle uzun süre kapanan yol otomobillerin kaldırılması ve yolun yık

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER