Turkcell markalı telefon geliyor, Fiiyat'da çok uygun olacak

Turkcell markalı telefon geliyor, Fiiyat'da çok uygun olacak

Turkcell markalı telefon geliyor, Fiiyat'da çok uygun olacak

Turkcell: "özel uygulamaları,interneti sunacak fiyatı da daha uygun olacak bir telefon üzerinde çalışıyoruz"


Turkcell'in ramazana özel kampanya ve servisleri kapsamında aylık Nar kampanyasından yararlanan Turkcell Hazır Kart sahipleri Ramazan ayı boyunca 22.00–10.00 saatleri arasında 5 bin dakika bedava konuşabilirken, tüm Turkcell aboneleri ücretsiz olarak imsakiye saatleri, ramazana özel yemek menüleri ve sağlıklı beslenme önerileri gibi bilgileri SMS olarak alabilecek.

Turkcell'in ramazana özel kampanya ve servislerine ilişkin olarak düzenlenen toplantıda konuşan Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, bir soru üzerine kendi markalarını (Turkcell) taşıyacak bir telefon üzerinde çalıştıklarını belirterek, ''Sunduğumuz özel uygulamaları ve internet tecrübesini rahatça yaşatacak, fiyatı da daha uygun olacak bir telefon üzerinde çalışıyoruz.

 Bu yıl içinde piyasaya sunabiliriz'' dedi. Develioğlu'nun verdiği bilgiye göre faturasız abonelerin faydalanabileceği ramazan kampanyasında, 10 Ağustos-8 Eylül tarihleri arasında Aylık Nar paketlerinden birini alanlar, 20 lira ya da 40 lira karşılığında 5 katı değerinde lira kazanacak. Ayrıca bayram günleri de dahil olmak üzere 30 gün boyunca 22.00–10.00 saatleri arasında tüm Turkcell aboneleriyle 5 bin dakika ücretsiz konuşma fırsatına sahip olacak.

Bunun yanı sıra Turkcell'in Ramazan Paketi kapsamında Turkcell aboneleri ay boyunca ücretsiz olarak imsakiye bilgisi, ramazana özel yemek menüleri ve ramazanda sağlıklı beslenme önerilerini cep telefonlarına gelecek kısa mesajlarla öğrenebilecekler. Acıbadem Sağlık Grubu diyetisyenleri tarafından hazırlanan Turkcell Sağlıklı Beslenme Paketi ve Turkcell Diyet Paketi de isteyen abonelere ramazana uyarlanmış şekilde hizmet sunacak.

Necdet Çalışkan / HT Ekonomi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER