Son' Tarkan doğru Tarkan

Son' Tarkan doğru Tarkan

Son' Tarkan doğru Tarkan
Yeni imajı ve son albümü 'Adımı Kalbime Yaz'la fırtına gibi bir dönüş yapan Tarkan, iki gün üst üste Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'ni salladı. Fotoğrafçıdan modacıya, menajerden popçuya işin ehli isimler 'son' Tarkan'ı değerlendirditarkanic


Kral TV ve Hitt Prodüksiyon organizasyonuyla gerçekleşen 'Kral Harbiye Açıkhava Konserleri'nin açılışını yapan Tarkan'a tam not. 2007'de çıkardığı 'Metamorfoz' albümüyle umduğunu bulamayan, geçen şubat ayında polisin gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınınca fanlarını şoke eden popçu, cumartesi ve pazar günü Cemil Topuzlu Açıkhava'da verdiği iki konserde hayranlarını mest etti. 40 ila 175 TL arasında satılan biletlerin günler öncesinden tükendiği konserde ayakta alkışlanan 'Megastar', Ceyda Balaban imzalı parlak gri yelek ve siyah taşlı pantolonuyla dikkati çekti. Fotoğrafçıdan modacıya, menajerden popçuya, işin ehli isimler Tarkan'ın yeni imajını ve son albümü 'Adımı Kalbime Yaz'ı değerlendirdi.

Her zaman yanındayız
TARKAN'IN Brezilya, Hollanda, Belçika ve ABD'den gelen fanları  'Her zaman yanındayız, seni destekliyoruz' yazılı pankart açtı.

NİLGÜN BELGÜN
ŞARKILARI, olgunluk dönemini gösteriyor. Hepsinin sözleri anlamlı… Konser öncesi ona nazar boncuğu hediye ettim. Kıyafetleri de mükemmeldi. Yaşım el verse aynı onun gibi giyinirim.

METİN AROLAT
YENİ şarkılarını çok sevdim. Sevmediğim Tarkan şarkısı da yok. Onun şarkı söylemesinden keyif alıyorum. En olmayacak şarkıyı bile çok güzel hale getiriyor.

Tek kelimeyle mükemmeldi
Boşandıktan 2 gün sonra barışan Demet Akalın-Önder Bekensir de Tarkan'ı izleyenler arasındaydı. Tarkan'a hayran olduğunu belirten Akalın 'Tek kelimeyle mükemmeldi' dedi.

Olumsuz konuşan  kusura bakmasın
- Lara Sayılgan (Fotoğrafçı, image maker): Kendisini olduğu gibi gösteren o eski haline geri döndü. Hem styling'i hem de vücudu çok iyi. Olumsuz konuşanlar kusura bakmasın. Güzel bir dönüş.tarkanic2

'Takım'lı halinden  çok daha başarılı
- Neslihan Yargıcı (Modacı): Yeni imajı, takım elbiseli halinden çok daha başarılı. 'Metamorfoz' albümündeki imajını beğenmemiştim. Böyle dinamik ve genç gözüküyor. Tarkan, eski Tarkan oldu.

Daha genç, daha dinamik biri olmuş
- Dilek Hanif (Modacı): Daha genç ve dinamik bir Tarkan var karşımızda. Çok doğru ve başarılı bir çalışma yapmış. Albümle uyan kıyafetler kullanmış. İmajı üzerinde çok uğraştığı her halinden belli.

Gerçek 'trendsetter' olduğunu gösterdi
- Özgür Aras (Menajer,image maker): Eski Tarkan, 'trendsetter' olarak aramıza döndü. Saçı, kemeri, pantolonu… Her şeyiyle gerçek bir 'trendsetter' olduğunu gösterdi bizlere.

Nurbanu Güney ELBİR-Sayit DURMAZ
akşam

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER