Kapısına polis gelince 5. kattan atladı

Kapısına polis gelince 5. kattan atladı

Kapısına polis gelince 5. kattan atladı
Kapısına polis gelince 5. kattan atladı
 
Kartal’da bir yaralama ve cinayet soruşturması kapsamında evinde gözaltına alınmak istenen adam 5. kattan aşağı atladı. Ağır yaralanan adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kartal Atalar’da geçtiğimiz Ramazan Bayramının birinci gününde bir kahvehanede meydana gelen olayda İnan Çiftçi isimli kişi tabancayla vurularak yaralandı, olayla ilgisi olmayan Muhittin Bingöl isimli kişi ise başına isabet eden kurşun nedeniyle hayatını kaybetti.

Uyuşturucu satışı nedeniyle yaşanan anlaşmazlık nedeniyle meydana geldiği iddia edilen kurşunlama olayını soruşturan polis ekipleri teknik takibe takılan Cafer Narsap (28)’ı Atalar Zeytinlik Caddesi Aktı Sokak No:8’de bulunan evinde gözaltına almak istedi. Kapısına polislerin geldiğini gören Cafer Narsap 5. kattaki evinden aşağı atladı. Ağır yaralanan Narsap olay yerine çağırılan ambulansla Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Narsap doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtaralımayarak hayatını kaybetti. Polis evde yaptığı aramada bir miktar uyuşturucu ve uyuşturucu tartmak için kullanılan hassas terazi ele geçirdi.

Cafer Narsap’ın kurşunlama olayıyla ilgili olarak azmettirici olduğu iddiasıyla gözaltına alınmak istendiği öğrenildi. Cafer Narsap ve kahvehanede kurşunlanarak yaralanan İnan Çiftçi’nin poliste uyuşturucu satmaktan sabıka kayıtlarının bulunduğu öğrenildi. Cafer Narsap’ın kız arkadaşı olduğu ileri sürülen C.H’nin polis tarafından arandığı öğrenildi.

Polis olayla ilgili geniş kapsamlı araştırma başlat

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER