Kadıköy'de esrarengiz intihar

Kadıköy'de esrarengiz intihar

Kadıköy'de esrarengiz intihar
Kadıköy'de esrarengiz intihar

Kadıköy'de çocuklarına intihar edeceğini söyleyen kadın, Moda sahilinde denize atlayarak intihar etti.

Olay yerine gelen çocukları, ölen annelerinin ardından gözyaşı döktü.

Kadıköy'de, sabah saatlerinde oğlunu telefonla arayan H.K (55), intihar edeceğini söyleyerek telefonu kapattı. Annesini geri aramasına rağmen ulaşamayan oğlu, Kadıköy İskele Polis Merkezi'ne giderek durumu polise bildirdi. Yaklaşık bir saat sonra Kadıköy Moda Sahilinde bir kadının denize atladığını gören vatandaşlar, olayı polise ihbar etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, kadının atladığı yerden yaklaşık 100 metre mesafedeki kayalıkların arasında, H.K'nin cesedi ile karşılaştı.

Cesedi bulunduğu yerden çıkaramayan polis ekipleri, itfaiyeye haber verdi. Bu sırada olay yerine gelen H.K'nin oğlu M.K, intihar edenin kendi annesi olduğunu öğrenince yıkıldı. Arkadaşları tarafından teselli edilmeye çalışılan M.K, bir süre sonra ifadesi alınmak üzere Kadıköy İskele Polis Merkezi'ne götürüldü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kayalıkların arasındaki H.K'nin cesedini battaniyeye sararak kıyıya çıkardı.

Bu sırada olay yerine H.K'nin kızı geldi. Annesinin cesediyle karşılaşan genç kız gözyaşlarına boğuldu. Sakinleştirilmeye çalışılan genç kız, polis aracına bindirildi. H.K'nin cesedi, olay yerine gelen cenaze aracı ile Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109