Düğün parası’ verdi borçlu çıktı!

Düğün parası’ verdi borçlu çıktı!

Düğün parası’ verdi borçlu çıktı!
Düğün parası’ verdi borçlu çıktı!
Başbakan Erdoğan’a, geçen pazar helikopterle indiği Ünye’de düğün için 10 bin TL verdiği fındık işçisinden mesaj var.

Başbakan Erdoğan’ın Samsun mitingi sonrası Ordu’ya giderken uğradığı Ünye’de karşılaştığı nişanlı çifte evlenmeleri için verdiği 10 bin lirayı dünürlerin paylaştığı ortaya çıktı. Damat adayı, “Evlenebilmem için 15 bin liraya daha ihtiyacımız var” dedi

BAŞBAKAN Erdoğan geçen pazar günü Samsun’dakimitingin ardından partisinin iftar yemeğine katılmak için Ordu’ya giderken helikopteri Ünye’deki eski havaalanına indirtti.

İşçi emeklisi Recep Kaya’nın (52) evine sürpriz ziyarette bulunan Erdoğan, vatandaşlarla sohbet ederken fındık toplamaya gelenmevsimlik işçi Şanlıurfalı Nuriye Çapar, Erdoğan’a sarılıp kızı Birgül ile nişanlısı Tolga Özkan’ı tanıştırdı. Erdoğan’ın “Bu gençler hâlâ niçin evlenmedi’’ sorusu üzerine “Başlık parası”nı ödeyemedik’’ dedi. Erdoğan, “Başlık parasını kaldırın.

 Düğünmasrafınız benden’’ diyerek 10 bin TL sözü verdi. Para da Erdoğan’ın danışmanları tarafından aileye verildi. Ancak bu paranın iki aile arasında paylaşıldığı ortaya çıktı. Henüz düğün tarihini kararlaştıramadıklarını belirten damat adayı Tolga Özkan, “Başbakan’ın verdiği parayla düğünü yapabiliriz ama eşya ve altın konusu sıkıntı yaratır. Evlilik için 15 bin liraya daha ihtiyacım var” diye konuştu.

AHT

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER