Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği üyelerinden Çanakkale "Şehitlere Saygı" gezisi

Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği üyelerinden Çanakkale "Şehitlere Saygı" gezisi

Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği üyelerinden Çanakkale
Ataşehir Belediye Başkanı Battal İLGEZDİ'nin  desteği ile Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği üyelerinin Çanakkale "Şehitlere Saygı" gezisi yapıldı.

Geziye Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa ÖZACAR'da Rehber desteği verdi.

Emekli tarih öğretmeninin rehberlik ve tanıtımından, çok yararlandıklarını söyleyen Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği üyeleri, bölge ve bölgenin tarihi hakkındaki bilmedikleri birçok şeyi öğrendiklerini bu gezinin çok faydalı olduğunu söylediler.
"Gezinin gerçekleşmesinde katkısı olan, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İLGEZDİ,  Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa ÖZACAR, Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Birol EKŞİ'ye teşekkür ediyoruz" dediler. 

Gezi sonrası gurubu uğurlayan Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa ÖZACAR'a, Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Birol EKŞİ, desteğinden dolayı teşekkür etti.
 EKŞİ, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İLGEZDİ'nin selamlarını iletti.

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa ÖZACAR, "bilinçli her yurttaş bu kutsal yarımadayı mutlaka görmeli  atalarımızın Vatan için ne bedeller ödediği hatırlamalı"  dedi.  
Ataşehir Belediye Başkanı Battal İLGEZDİ'nin selamını aldığını, Kendisine  ve ATAŞEHİR'e   kucak dolusu selam   gönderdiğini   belirtti.                                                                                Recep KENAN / Ataşehirliyiz.net
  GEZİ FOTOĞRAFLARI İÇİN
          TIKLAYINIZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER