Ambulansını makam şoförü kullandı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın taburcu olurken bindiği ambulansı, makam şoförü kullandı.Sağlık Bakanlığı Pendik Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyat olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam saat 17.30 sıralarında taburcu edildi.

Ambulansını makam şoförü kullandı!
Başbakan Erdoğan'ı hastaneden başbakanlığa ait ambulans taşıdı. Ambulansı ise özel makam şoförü kullanması dikkat çekti.

4 gündür hastanede olan Başbakan’ın yanında kızı Sümeyye Erdoğan’ın kaldığı iddia edildi.

Başbakan Erdoğan’ı ziyaret etmek için dün hastaneye gelen Türk Amerikan İşadamları Derneği Başkanı Zeynel Abidin Erdem, Erdoğan ile görüştürülmedi. Hastane önünde açıklama yapan Erdem, Erdoğan’ın basit bir operasyon geçirdiğini, kendisinin de 1,5 ay önce aynı operasyonu geçirdiğini söyledi. Erdem, “Dünyanın içinde bulunduğu konjonktürde Türkiye’nin gerçek yüzünü yansıtan bir devlet adamımızın sağlıklı olmasını istiyoruz” dedi.

Erdoğan’ın ameliyat olması nedeniyle dünkü AK Parti Grup toplantısı iptal edilirken, yarın yapılması gereken Yüksek Askeri Şura 'kış dönemi toplantısı' da 15 Aralık’a ertelendi. Erdoğan’ın Cuma günü Türkiye’ye gelecek olan ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden ile görüşmesi bekleniyor.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER