Alevlerin içinden minik bebeği kurtardı

Alevlerin içinden minik bebeği kurtardı

Alevlerin içinden minik bebeği kurtardı
Yangın çıkan apartman dairesinde 10 aylık bebek mahsur kaldı. Adını açıklamayan ve asker olduğu öğrenilen bir kişi bebeği kurtardı.

Yangın çıkan apartman dairesinde 10 aylık bebek mahsur kaldı. Adını açıklamayan ve asker olduğu öğrenilen bir kişi, itfaiye ekiplerinden aldığı el feneriyle dördüncü kattaki daireye girip bebeği kurtardı.

Mersin’de bir apartman dairesinde çıkan yangın, yoldan geçen birisinin kahramanlığıyla faciaya dönüşmedi. İnönü Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’ndaki bir apartmanın 4. katındaki dairede belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yangının kısa sürede büyümesi üzerine itfaiye ekiplerine haber verildi. Binanın girişindeki yoğun duman nedeniyle Mehmet ve eşi Handan Erol ile torunları 10 aylık Güneş Ertunç mahsur kaldı. Alevlerin büyümesi üzerine evdekiler dairenin diğer tarafındaki balkona sığınarak kurtarılmayı bekledi.

Olay yerine ilk gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etmekte güçlük çekti. Çevrede güvenlik önlemi alan polis, yanan dairenin karşısındaki apartmana çıkarak mahsur kalanlara yardım etmek için itfaiye ekiplerini yönlendirdi. Merdivenli itfaiye aracının gecikmesine vatandaşlar tepki gösterdi. Yangın, yaklaşık bir saatlik çalışma sonucu kontrol altına alındı.

BEBEĞİ KURTARDI

Mahsur kalanların kurtarılması için çalışmalar sürerken yoldan geçen, adını açıklamayan, asker olduğu öğrenilen kişi, itfaiye ekiplerinden aldığı el feneriyle binanın 4. katında mahsur kalan 10 aylık Güneş Ertunç’u daireden çıkardı. Sağlık durumu iyi olduğu belirtilen bebeğe olay yerinde bekleyen 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahale yapıldı. Teyzesi olduğu belirtilen kadın, bebeğe sarılarak gözyaşı döktü.

Bebeğin annesinin şehir dışında olduğu öğrenildi. Daha sonra, mahsur kalan Mehmet ve Handan Erol çifti de daireden çıkarılarak özel hastanede tedavi altına alındı. Yangında apartman dairesi kullanılamaz hale geldi. Biri bebek 3 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109