Borussia Dortmund - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki 4. maçında Borussia Dortmund ile karşılaşacak.

Borussia Dortmund - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Borussia Dortmund - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki 4. maçında Borussia Dortmund ile karşılaşacak. Devler Ligi"nde bu sezon kötü bir performans ortaya koyan sarı-kırmızılı ekip, Borussia Dortmund maçında, bu sezon ilk galibiyetini almaya çalışacak

Galatasaray, Borussia Dortmund maçında, bu sezon ilk galibiyetini almaya çalışacak. Borussia Dortmund - Galatasaray maçı ne zaman? Borussia Dortmund - Galatasaray maçı saat kaçta? Borussia Dortmund - Galatasaray maçı hangi kanalda? Tüm bilgiler www.atasehirweb.com Türkiye'de!

Galatasaray taraftarının Borussia Dortmund maçı koreografisi

Karşılaşma bilgileri


Maç ne zaman?  4 Kasım Salı

Maç saat kaçta?  21.45

Maç hangi kanalda?  Star TV

Maçın hakemi kim? Pavel Kralovec

Maç nerede? 
Signal Iduna Park


STAR TV CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray D Grubu'nda Almanya'nın Borussia Dortmund takımıyla Türk Telekom Arenada karşılaştı. Galatasaraylı futbolcuların üzüntüsü.
BORUSSIA DORTMUND - GALATASARAY | CANLI

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki 4. maçında yarın Borussia Dortmund ile karşılaşacak

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki 4. maçında yarın Almanya'nın Borussia Dortmund takımına konuk olacak. "Devler Ligi"nde bu sezon kötü bir performans ortaya koyan sarı-kırmızılı ekip, Borussia Dortmund maçında, bu sezon ilk galibiyetini almaya çalışacak.

Galatasaray - Borussia Dortmund

Geride kalan 3 maçında 1 puan toplayabilen, son iki maçında ise Arsenal'e 4-1, Borussia Dortmund'a da 4-0 gibi farklı skorlarla mağlup olan Galatasaray, gurbetçi taraftarların önünde bu kez kazanmak için sahaya çıkacak. Signal Iduna Park'ta TSİ 21.45'te başlayacak mücadeleyi, Çek hakem Pavel Kralovic yönetecek.

Dortmund'a Hummels şoku
Bundesliga'da son olarak Bayern Münih'e yenilen Borussia Dortmund'a bir şok da Mats Hummels'den geldi.
 
Sağ ayağından sakatlanan Alman stoperin, 3 hafta boyunca takımdan ayrı kalacağı açıklandı. Hummels'in olmaması Galatasaray için büyük bir avantaj olarak görülüyor. Onun yokluğunda Subotic'in partnerinin Yunan savunmacı Sokratis olması bekleniyor.

Şampiyonlar Ligi'nde D Grubu'nda karşı karşıya gelecek olan Borussia Dortmund - Galatasaray maçı öncesi en dikkat çeken istatistikler burada!

Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi'nde 1997'deki 8 maçlık serinin ardından şimdi de 4 maçlık bir galibiyet serisi yakaladı.
Pierre-Emerick Aubameyang, Borussia Dortmund'un bu sezonki Şampiyonlar Ligi'nde dört golüne etki etti (3 gol, 1 asist)
Galatasaray, Alman ekipleri ile yaptığı son 7 Şampiyonlar Ligi maçında da gol yedi.
Galatasaray, son 8 Şampiyonlar Ligi maçında sadece 3 gol atabildi.
Galatasaray Borussia Dortmund

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde 5 maçtır kazanamıyor. (3 mağlubiyet, 2 beraberlik)

Borussia Dortmund, Monaco ile beraber Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon şu ana kadar gol yemeyen iki takımdan birisi.
Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon en şutör ekip. (52 şut)

52 bin kişilik TT Arena'daki mücadelede Galatasaray'ı, 34 bin kişi desteklemişti. Rövanşta ise Dortmund taraftarı, tüm biletleri tüketti. Signal İduna Park'ta 68 bin seyirci olacak.
Borussia Dortmund - Galatasaray jenerik (Resmi Twitter hesabndan alınmıştır)

Şampiyonlar Ligi’nde gruptaki şansını devam ettirmek adına hayati bir maça çıkacak olan Galatasaray, Borussia Dortmund deplasmanında zorlu bir sınava çıkacak. Sadece karşıdaki rakip değil, maçın oynanacağı Signal İduna Park’taki atmosfer de, Cim Bom’u bu akşam zorlayabilecek etkenler arasında yer alabilir. Çünkü Sarı-Siyahlılar’ın taraftarları, hemen hemen her maçta, tribünleri tıklım tıklım dolduruyor.

Bundesliga maçlarında 80 bin olan kapasite, Devler Ligi sınavlarında ise UEFA’nın güvenlik kriterleri gereği 71 bine kadar düşüyor. 52 bin kişilik TT Arena’daki randevuda 34 bin kişi Aslan’ın yanında olurken, alınan bilgiye göre tüm biletlerin satıldığı Dortmund’da ev sahibini, kötü gidişe rağmen 68 bin kişinin destekleyeceği öğrenildi. Temsilcimizin yanında da yaklaşık 3 bin taraftarın olacağı belirtildi. Maç öncesi ve sonrasında da güvenlik önlemlerinin yoğun olacağı açıklandı.

STAR TV CANLI İZLE


PRANDELLI'NİN BASIN TOPLANTISI

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda, bu akşam Alman temsilcisi Borussia Dortmund ile karşılaşacak Galatasaray'da, teknik direktör Cesare Prandelli, kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

İtalyan teknik adam Prandelli ve futbolculardan Selçuk İnan, mücadelenin oynanacağı Signal Iduna Park'ta dün bir basın toplantısı düzenledi.

Şampiyonlar Ligi'nde büyük takımlara karşı oynadıklarını, Borussia Dortmund'un da Avrupa'nın önde gelen büyük takımlardan birisi olduğunu belirten Prandelli, yarın üst seviyede olan, belli bir düzeni tutturmuş, uzun yıllardan beri aynı hedefle aynı teknik adamla çalışan bir takım ile karşılaşacaklarını söyledi.

Prandelli, şöyle devam etti:

"Biz beklentileri biliyoruz. Biz de her top için savaşacağız. Maçı kazanmak için varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız. Maça hazırlanırken her zaman rakibi nasıl zorlayabilirsin, nasıl gol atabilirsin diye düşünüyorum. Her seferinde de ben bunun üzerine çalışırım. Borussia Dortmund derinliği kesebilen, rakip takımın derinliğini kapatabilen bir takım. O yüzden bizim biraz daha agresif olmamız gerekiyor. Takım halinde hareket edip, her topu kovalayıp, derinliği görebilirsek, Borussia Dortmund'u zor duruma düşürürüz. Bizim hedefimiz bu."

Sarı kırmızılı ekibin yarın nasıl bir kadroyla maça çıkacağı yönündeki soru üzerine Prandelli, şu yanıtı verdi:

"Oynayan önemli değil, esas önemli konu oynayan kişinin motive olup takımı taşıyabilmesi. O yüzden oyuncu değişirse, bu oyuncunun katkıda bulunması gerektiğini düşünüyorum. Galatasaray'ın belli bir imajı var ve bizim imajımız da her zaman agresif oynamak. Rakip takıma baskı yapmak. Bunu her zaman ortaya koymayı çalışıyoruz. Hedefimiz bu."

Maçta dengeli oynamaları gerektiğini vurgulayan Prandelli, "Sadece ofansı düşünerek, defansı unutmamak gerekiyor. Defansı düşünerek, ofansı unutmamak gerekiyor. İki duruşu da iyi sergilemek gerekiyor. Dengeyi tutturmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

STAR TV CANLI İZLE

KLOOP'UN BASIN TOPLANTISI
UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda bu akşam Galatasaray ile karşılaşacak Borussia Dortmund'da teknik direktör Jürgen Klopp, bugünkü maçta güçlü bir Galatasaray beklediğini söyledi.

Klopp, maçın oynanacağı Siganal Iduna Park Stadı'nda, futbolculardan Sebastian Kehl ile dün bir basın toplantısı düzenledi.

Galatasaray'ın tehlikeli bir takım olduğunu ve iyi futbol oynadığını vurgulayan Klopp ancak ilk maçın kendileri için mükemmel geçtiğini söyledi.

Galatasaray'ın hedefinin grupta kendi durumunu iyileştirmek olduğunu, sarı-kırmızılı ekibin alacağı 3 puanla gruptaki dengelerin değişebileceğini ifade eden Klopp, ''Güçlü bir Galatasaray bekliyorum" dedi.

Galatasaray'ın gol yememek için defans mı yoksa gol atmak için hücum mu yapacağı yönündeki beklentisinin sorulması üzerine Klopp, "İkisi de olmayacak. Öz güveni yüksek bir rakip bekliyoruz. Biz de buna göre oynayacağız" ifadesini kullandı.

Türkiye'de, "Benim yöneticilerim Türk olsaydı ben bugün bu görevde olamazdım" şeklinde bir ifade kullandığının hatırlatılması ve bununla ilgili olarak Türkiye'deki futbolu nasıl değerlendirdiği yönündeki soru üzerine Klopp, "Ben Galatasaray yönetimini tanımıyorum. Eskisini de yenisini de. Ben sadece bu tür durumlarda sakinliğin yardımcı olacağını söyledim" diye konuştu.

Klopp, bu durumlarda sakinliğin Türkiye'de mümkün olmayacağını, gazetecilerin de bunu bildiğini ifade ederek, "Ben Türk futboluna yardım edemem. Bunu kendiniz yapabilirsiniz" dedi.

Borussia Dortmund'un Bundesliga'da kötü sonuçlar aldığını ancak Şampiyonlar Ligi'ndeki etkili oyunuyla ilgili bir değerlendirme yapan Klopp, Şampiyonlar Ligi'nde gerekli olan golleri attıklarını, Bundesliga'da ise fırsatları değerlendiremediklerini söyledi.

Şampiyonlar Ligi'nde daha az kişisel hata yaptıklarını belirten Klopp, "Biz sadece hataları değil, neyi daha iyi yapabiliriz diye de konuşuyoruz" dedi.

Ligde son oynadıkları ve 2-1 yenildikleri Bayern Münih maçında ilk yarıda yapmak istediklerini gerçekleştirdiklerine işaret eden Klopp, ikinci yarıda ise bunu yapamadıklarını kaydetti.

KEHL'İN GÖRÜŞLERİ
Futbolculardan Sebastian Kehl de Almanya Birinci Futbol Ligi'ne (Bundesliga) göre Şampiyonlar Ligi'nde iyi sonuçlar aldıklarına dikkati çekerek, yine böyle bir başarı yaşamak istediklerini söyledi.

Borussia Dortmund'da yıllar önceki kriz dönemlerini yaşadığını ve bunları hatırladığını ancak üst üste 5 kez mağlup olmayı şimdiye kadar yaşamadığını belirten Kehl, "Bu bizim için yeni bir durum. Takım içinde konuşuyoruz. Birbirimize yardım ediyoruz" dedi.

Kehl, takım içinde sükunet olması durumunda bundan sonra ligde de yeniden maç kazanabileceklerine inandığını kaydetti.

HER PUAN ÇOK ÖNEMLİ
Mevcut durumda gruptan çıkma şansını zaten mucizelere bırakmış olan Galatasaray'ın, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edebilmesi için alacağı her puanın büyük önemi bulunuyor.

D Grubu'nda 9 puanla lider durumda bulunan Borussia Dortmund ve 6 puanla ikinci sırada yer alan Arsenal'in ardından, 1'er puanlı iki ekip Anderlecht ile Galatasaray sıralanırken, UEFA Avrupa Ligi rekabeti bu iki ekip arasında yaşanacak.

D Grubu'nda 4. maçlar öncesi puan durumu şöyle:

TAKIMLAR                      O    G    B     M    A     Y     P
1-Borussia Dortmund      3     3     0     0     9     0     9
2-Arsenal                        3     2     0     1     6     4     6
3-Anderlecht                   3     0     1     2     2     6     1
4-Galatasaray                 3     0     1     2     2     9     1



STAR TV CANLI İZLE

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2014, 19:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER