Sektör Güzellik Merkezleri Solaryum
Yayınlama Tarihi 29 Temmuz 2010
Telefon 0216 456 98 11 - 12
Resmi Web Sitesi www.wellnessports.com
WELLNESS CLUB  -   FİTNESS & HEALTH CLUB


Adres : Mozaik Çarşısı Kat:1 No:14 Ataşehir-İSTANBUL
Telefon: 0216 456 98 11 - 12
Email [email protected]
www.wellnessports.com


HAKKIMIZDA

1998 yılında kurulmuş olan Jimsa Sport House, 2005 Kasım ayında yenilenerek Wellness Club adını almış ve hizmet kalitesini arttırarak Ataşehir sakinlerinin ilk tercihi olmayı başarmıştır.

Wellness Club sizin kaliteli spor yapmanız ve rahatlamanız için birçok olanağı bir arada sunar. Wellness Club’ta koşu bandı, bisiklet, ergometre, eliptic trainer, stepper gibi cardio aletlerinin bulunduğu cardio alanından, circuit training (aletli çalışma) alanı, ileri seviye egzersiz alanı, grup egzersizleri bölümü (yoga, pilates, tae bo, gymball, Latin aerobic vb.), peak pilates özel ders alanı, çocuk kulübü, masaj ünitesi, buhar odası, sauna, solaryum, açık, kapalı otopark ve sağlıklı besinler tüketebileceğiniz vitamin bara kadar ihtiyaç duyabileceğiniz tüm olanaklar hepsi bir arada bulunmaktadır..

Akademisyen ve konusunda uzman eğitmenler eşliğinde sağlık ve form kazanmak, eğlenceli vakit geçirmek için tüm sporseverleri spor merkezimize bekliyoruz. Her geçen gün artan kalite anlayışımızla hizmetinizdeyiz..


AKTİVİTELER

   Cardio
        
            cardiovaskular çalışma kalp kaslarının ve dolaşım sisteminin güçlenmesini sağlar ve aynı zamanda vücudun yağ yakma hızını arttırır.Cardiovaskular çalışma programlarınızın içinde mutlaka yer almalı ve düzenli olarak yapılmalıdır.Bu kalp sağlığınız için en önemli aktivitelerden birirdir.

  Fitness

            fitness kelime anlamı olarak'' sağlıklı ve formda olmak'' dır.bir çok egzersize bağlı bir spordur.Temelde kasların tek tek aletli yada aletsiz çalıştırılmasıyla sıkıştırılması ve güçlendirilmesi amaçlanır.Fitness vücutta endorfin,östrojen veya testesteron hormunu salgılanmasını sağlar.Buda kişinin kendini psikolojik olarak daha iyi ve zinde hissetmesine sebep olur.metebolizmayı hızlandırı,enerjiyi arttırır,uykuyu düzenler.kalp ve damarsistemini güçlendirir
  Studio Dersleri
      
            Cardio Kickboxing

            Aerobik içerikli 20-25 dakika süren çalışma ile başlayıp ısındıktan sonra, birçok farklı stretching tekniğiyle vücut esnekliği artırılır. Kickboxing tekme ve yumruk kombinasyonlarından oluşur. Kardiyovasküler kapasiteyi, kuvvet ve koordinasyonu geliştiren bir egzersiz sistemidir. Focus Mitt Routine, Kicking Shield ve dambıl çalışmalarıyla birlikte etkin savunma tekniklerini de içerir. Cardio Kickboxing’de her dersin sonunda karın, kalça, basen, boyun ve sırt kaslarını sıkılaştırma-güçlendirme çalışmaları ve gevşeme-soğuma egzersizleri yapılır. % 70 dans ağırlıklı, müzik eşliğinde yapılan bir saatlik bir derstir. Kickboxing’den farkları kardio çalışmalarına daha fazla ağırlık verilmesi, rakibe temas olmadan yapılması ve müsabakasının olmamasıdır. STRENGHT EXERCISES profesyonel sporcular gibi kuvvet dayanıklılık sürat ve denge gibi özelliklerinizi geliştirmek istiyorsanız iste size strenght exercises.kaslarınızı biraz zorlamak ve aynı zamanda vücut yağ oranınızı düşürmek istiyorsanız bu ders tam sizlik. BODY SCULPTH işte size mükemmel bir vücut şekillendirme egzersizi.10-15 dk.ısınmaylaa başlayıp dambıll ve body barlarla devam edip stretching ile son bulan aktif bir ders.eğlenirken forma girmek istiyorsanız bu ders tam size göre. BODY COMBAT kareografi sevenler için özel bir ders.tekme ve yumrukarın havada uçuştuğu mükemmel bir kombinasyon.vücudunuzu kuvvetlendirirken aynı zamanda beyninizide zorlayacak hareketli ritmik ve eğlenceli bi ders.günün stresini atmak istiyorsanız body combat tam size göre.mücadele hırs dayanıklılık eğlence hepsi birarada. PİLATES PERFECT MİX bütün pilates aparatlarını[thera band swiss ball small ball magic circle]kullanarak yapılan mükemmel bir sıkılaşma egzersizi.7 den 70 e bayan erkek herkesin katılabileceği kasları kuvvetlendirmeye ve kas boyunu uzatmaya yönelik müthiş bir ders.unutmayın ki sğlıklı yaşamın sırrı düzgün bir omurga yapısı ve postürden geçer.bunun için sizi pilates perfect mixe bekliyoruz. PİLATES BEGİNNER spora yeni başlayan[sedanter]insanların bile rahatlıkla katılabileceği basit pilates serilerinden oluşan akıcı ve keyifli bir ders.kesinlikle spor yapmam diyenlerin bile zevkle yapacağı bir ders.

            SHOW TİME: METABOLİZMAYI HIZLI ÇALIŞMAYA SEVK EDEN ve AYNI ZAMANDA KALBİ GÜÇLENDİREN ve ZAMANLA VÜCUTTAKİ FAZLALIKLARDAN KURTULABİLECEĞİNİZ TEMPOSU HİÇ DÜŞMEYEN BİR AKTİVİTEDİR

            Hatha Yoga

            Raja Yoga'nın bir koludur ve fiziksel duruşlara ve nefes talimlerine ağırlık veren okuludur. Bu okul Yogi Swatmarama tarafından 15. yüzyılda Hindistan'da başlatılmıştır. Belli başlı kitabı Swami Svatmarama'nın "Hatha Yoga Pradipika" adlı eseridir. Ha-Tha Güneş ve Ay anlamına gelir. Birlikte yazıldığında ise "güçlü" anlamını taşır ve vücudu temizlemenin ne büyük bir güç gerektirdigini sembolize eder. Swatmara Hatha yogayı, vücudu uzun meditasyon seanslarına hazırlayıp kuvvetlendirmek amacıyla yapılacak asanalar (duruşlar) ve pranayama'lar (nefes teknikleri) olarak düşünmüştür. Batı dünyasında günümüzde uygulanan ve kısaca yoga olarak bilinen fiziksel egsersizler ve stress azaltıcı nefes alıştırmaları Hatha yoga'dan ortaya çıkmıstır ve ruhsal ve fiziksel sağlık amacıyla yapılmaktadır.

            ASHTANGA YOGA

            vinyasa diye bilenen, nefes ve hareketi koordine eden bir method kullanır. Her hareket için bir nefes vardır ve her poz için belirli sayıda vinyasa(nefes ve hareketi koordine etme) tahsis edilmiştir. Bu method, bandha olarak bilinen enerjik kas düğümleri ile birleştiği zaman, çok güçlü bir pratik meydana gelir ve içsel bir ısı üretilir. Bu ısı, kasları ve organları temizler, istenmeyen toksinlerden arındırır ve yararlı hormonların ve minarellerin salgılanmasına neden olur.

            POWER YOGA

            genelde güç yogası diye bilinir.hareketler daha cok güç kazandırıcı ve kişiyi ileri seviye pozlara hazırlayıcı niteliğindedir..bazende vücudunuzu dahada esnetmenizi saglar..asanalar(pozlar) daha cok ileri seviyeden alıntılarla devam eder ve yogun karın ve bacak calışması ile biter..

            TAE BO

            dinamik bir kardiovasküler sistem egzersizi olan tae- bo, profesyonel alanda kickboks sporunun salon uyarlamasıdır,ancak tek bir fark var burada rakip kendinizsiniz,tekme ve yumruk atmanın en eğlenceli en çok enerji harcatan biçimi,ders müziği başladıktan sonrasını hatırlamayacaksınız,günün tüm stresini atarken ,vücudunuzdaki tüm kasları çalıştıracak ,metabolizma hızınızı üst düzeye çıkararak amaçlarınıza kısa zamanda ulaşacaksınız.

            PILATES

            profesyonel spor ve rehabilitasyon programlarında uzun yılladır kullanılan egzersiz metodu olan statik çalışmalar artık salonda pilates dersi ile tüm katılımcılara hizmet veriyor,insan anatomisinin fonksiyonel yapısı pilates egzersizlerinin ilham kaynağı vücudunuzdaki tüm kasları pilates aparatları ile yeniden şekillendirip sıkılaştırabilirsiniz,özellikle postür ve vücut kompozisyon sorunları pilates sayesinde diğer tüm egzersiz metotlarından daha hızlı çözülüyor,yeni spor trendinin neden bu kadar ünlü olduğunu derse katılınca anlayacaksınız.

            FONCTİONEL PILATES

            tüm pilates aparatlarının kullanılması ile birlikte özel olarak planlanmış hareket şekilleri ve şiddet yoğunluk kriterlerine uyularak yapılan özel amaçlı pilates dersi,profesyonel sporda sporcuların çok farklı mekan ve metotlarla sağladıkları performans artışını artık çok daha kolay yakalamanızı sağlayacak, tüm kas gurupları en dirençli olan karın kalça gibi kaslarda dahil olmak üzere kısa sürece etkileyip dirençleri kıracak ve kontrolü elinize alacaksınız,bunun dışında kas koordinasyon becerisi artışı ve nefes egzersizlerini öğrenerek artık sağlık sporundan performans beklentili spora doğru kayacaksınız.
     Pilates Reformer
       
            Pilates yirminci yüzyılın başlarında Joseph plates tarafından geliştirilmiş bir egzersiz sistemidir. Pilates metodunun zihnin kaslar üzerindeki kullanımını desteklediği için Contrology (Kontrol bilimi) olarak adlandı. Pilates, bedenin dengeli tutulmasına yardımcı olan ve omurgayı desteklemekte önemli işlevi olan temel kaslar üzerine yoğunlaşılan bir egzersiz programıdır. Joseph Plates’in “kontroloji” adını verdiği metodu, zihin ve beden bütünlüğü öngören denge nefes ve hareket sistemlerinin bir sentezidir. Joseph Plates, egzersizlerini şöyle tanımlamıştı: "Sadece üç derste farkı hissedecek, on derste farkı görecek ve yirmi derste tamamen farklı bir vücuda sahip olacaksınız".

            Pilates egzersizlerinin amacı; karın ve sırt bölgelerini eşit oranda güçlendirip, vücudumuzun üst kısmında sağlam bir iskelet oluşturmaktır. Pilatese göre vücut merkezi, derindeki kaslarla bel kemiğine en yakın kaslardan oluşur. Klasik egzersizlerde zayıf kaslar zayıflama, güçlü kaslar güçlenme eğilimindedir. Bu da dengesiz adale yapısına, kronik bel ağrısı ve sakatlıklara yol açabilir. Pilates'te kas yapısını bir bütün haline getirmek ana amaçlardan biridir. Kilo vermeseniz de ince görünürsünüz. Pilates aynı zamanda eklem açılarını genişletir, kaslara esneklik kazandırır ve sıkı bir görünüm sağlar. Sakatlanma riskini azaltmak, dayanıklılığı arttırmak, metabolizmayı hızlandırmakta genel amaçları arasında yer alır.
 Power Plates
    
            Yerçekimi nedeniyle hepimizin kütlesinin kilogram olarak tanımlanan bir ağırlığı vardır. Bu çekim gücüne karşı koyarak hareket eden insan vücudunda kaslar gelişir ve güçlenir.

            Tüm dünyada yaygın olarak kullanılan bu teknikte, Power Plates'in ürettiği vibrasyon, insan vücuduna bir enerji olarak yollanır.Tercih edilen frekanstaki salınımlar vücüt kaslarının gerilme yönünde uyarır. Uygulama süresince kaslar sürekli olarak gerilir/gevser ve çalışır. Günümüzde birçok sporcunun antremanlarını üzerine ilave ağırlıklar takarak yapmasının nedeni de budur. Vücudun her bölgesindeki kaslar uygulamanın yapıldığı kısa süre içinde yoğun bir disiplin içersinde çalışır. Power Plates kontrol panelinden seçilecek 40 Hz. salınım hızı ile kaslarımız saniyede 40 kez gerilir ve gevşer.Örneğin, 1 dakika bu salınım altında çalışan karın kaslarımız yüzlerce kez mekik hareketi yapmışçasına yorulur.

            Çalışma tamamlanıp dinlenmeye geçildiğinde, vücut kendini dengelemek için metabolizmayı ayarlar. Bu ayarlama ile vücudumuzun performans çizgisi yukarı çekilmiştir. Bir sonraki çalışmada vücut performansını bu yeni çizgiyi baz alarak yukarıya çekmeye çalışır. Vücudun performans arttıcı bu girişimine supercompensation denir.
    Sauna
      
            Sauna , beden ve ruh sağlığı için mükemmel bir ortam sağlar. Uyumlu bir sıcaklıkla toksinlerin atılması, dinlenme ve ardından soğuk su ile alınan duş, kan dolaşımını düzenler, gerginliği azaltır, dinlenme ve huzur sağlar.

            SAUNA NIN FAYDALARI
            - Kardiovasküler çalışma sağlar ve kalbin kondisyonunu arttırır. Yüksek ısı ortamlarında kalp atım ritmi ve kan dolaşımı hızlanır, dokulara taşınan oksijen artar.
            - Tempolu bir çalışma sonrasında yorgun kasların dinlenmesini sağlar.
            - Zihinsel gevşeme için mükemmel bir ortam yaratır.
            - Alergi ve üst solunum enfeksiyonlarının tedavisine yardımcı olur, eklem romatizmalarında ağrı gidericidir.
            - Zayıflamaya yardımcı olur. Düzenli egzersizle birlikte her seans ortalama 300 kalori yakmanızı sağlar.
            - Sıcaklık, cildinizdeki gözeneklerin açılmasını sağlar ve terleme yolu ile toksin atımını hızlandırır. Cildinizin pürüzsüz ve canlı kalmasını sağlar. - Düzenli ve sağlıklı uyumanıza yardımcı olur.
    Buhar
       
            Buhar Odası, vücuttaki toksinlerin atılması için en ideal ortamdır. Cildin gözenekleri açılır, terleme yolu ile vücuttaki atıkların %30'u dışarı verilir.

            BUHAR BANYOSUNUN FAYDALARI :
            - Buhar Banyosu, derinin ölü hücrelerden arınarak yenilenmesini; yumuşak, pürüzsüz ve daha dirençli bir yüzeye sahip olmasını sağlar.
            - Ter yolu ile vücuttaki ağır metaller, yağ asitleri ve toksinler dışarı atılır.
            - Spor sonrası oluşan kas ağrılarını azaltır.
            - Yorgunluğu ve stresi azaltarak dinginlik sağlar.
            - Vücut direncini artırır.
            - Kaslardaki ağrı ve sızılar azalır.
            - Spazmlı soluma (Astım, Boğmaca), Soğuk algınlığı, Sinüzit, Bronşit ve Alerjik hastalıklar ile Kireçlenme ve Baş ağrısı tedavilerinde tavsiye edilir.
   Masaj
        
            Masaj da kesintisiz gerçekleşen ritmik el hareketleri sayesinde rahatlama sağlanarak gerginlik giderilir. Fiziksel olarak; lenfatik ve endokrin sistem, solunum, sinir, dolaşım, iskelet, sindirim ve bağışıklık sistemine olumlu yönde etki eder. Masaj aynı zamanda zihinsel düzeyde de işlev görür. Zihnin gevşemesini sağlar. Virüslere ve hastalık oluşturan mikroplara karşı direnci sağlayan antikorların ve akyuvarların bedendeki üretimini arttırırken, bağışıklık sistemini de güçlendirir. Masajdaki derinlemesine dokunuşlar, vücut sıvılarını hareketlendirici etki sağlarken, aynı zamanda kanın kalbe ve ciğerlere daha çabuk gitmesini sağlar.
 Personel Training
       
            Personal Training, profesyonel eğitmenler tarafından kişiye özel egzersiz programları hazırlanarak, antrenman süresince eğitmen ile bire bir uygulanmasıdır. Personal trainer, kişilerin farklı ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak için egzersiz planı hazırlarken standart programlardan farklı olarak;

            - Üyenin sağlık durumu, fizyolojik durumu, spor geçmişi, yaşam tarzı, alışkanlıkları ve psikolojik durumu (sinirli, mutsuz, çabuk sıkılan vb...) dikkate alınarak, ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda egzersiz programı hazırlanır.
            - Çalışmaların tüm detayları kişiye özel bir dosyada saklanır.
            - Periyodik ölçümler ve testler yaparak gelişim takip edilir.
            - Hedeflenen sonuca ulaşmanın anahtarı, kişilerin antrenman programlarına düzenli,disiplinli ve ayrıntılara dikkat ederek uygulamalarına bağlıdır.

            Personal trainer bütün bunların aksamadan yapılması için kişilerin motivasyonunu en yüksek seviyede tutar, ayrıca kişilerin beklentileri doğrultusunda yaşam kalitelerini yükseltecek alışkanlıklar kazandırır. Böylece hedeflenen sonuca ulaşmak kaçınılmazdır.

            Personal Training, sağlık kulüplerinde ücretsiz olarak verilen standart hizmetin üzerinde bir uygulamadır. Standartların çok üzerinde olan bu hizmet karşılığı ayrı bir ücretlendirmeye tabi tutulur.
Wellness Cafe
      
            Spor öncesi veya spor sonrasında keyifli vakit geçirebilir, vitamin dolu taze içeriklerle bünyenizi sürekli zinde tutabilirsiniz.

WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir, WELLNESS CLUB, FİTNESS & HEALTH CLUB,ataşehir, Batı Ataşehir,