Sektör İnşaat Firmaları
Yayınlama Tarihi 23 Ağustos 2010
Telefon 444 0 795
Resmi Web Sitesi http://www.atasehirweb.com/firma-rehberi/soyak-insaat-7358.html
SOYAK İNŞAAT


İstanbul Soyak Park Aparts Satış Ofisi
Adres : Altınşehir İstanbul Caddesi Küçükçekmece / İstanbul
Mesai Saatleri : 09:00-19:00 (Hafta içi)
 09:00-19:00(Hafta sonu)
Telefon : 444 0 795


İzmir Soyak Siesta Satış Ofisi
Adres : 6659 Sokak No.5 Cumhuriyet Mahallesi Karşıyaka / İzmir
Mesai Saatleri : 09:00-18:00 (Hafta içi)
 09:00-19:00 (Hafta sonu)
Telefon : 444 0 795



Kurumsal Stratejimiz

Türkiye'nin kaliteli ve çağdaş yaşam projeleri yaratan lider markası olmak.
Kurumsal Değerlerimiz

    * Liderlik
    * Kurumsallık
    * Uzmanlık
    * İnsana ve Çevreye Saygı

Yönetim Sistemleri Politikamız

Verimli iş sonuçları elde etmek amacıyla sistemler kurmak ve sürekli iyileştirmek, hedeflenen sonuçlar ile sorumluluk bilinci dahilinde paydaşlarımızın mevcut ve gelecekteki beklentilerini aşarak karşılamak. Çevre, sağlık ve güvenlik ile ilgili yasalara uymak, her türlü tehlikeyi belirleyerek önleyici sistemleri geliştirmek.
Müşteri Politikamız

Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini tespit ederek, onlara değer katacak yaşam alanları yaratmak, satış ve satış sonrasında tüketici haklarını koruyarak müşteri memnuniyeti odaklı, güvenilir, kolay erişilebilir ve kaliteli hizmet üretmek.
İnsan Kaynakları Politikamız

Organizasyon yapımızı; takımdaş, değişime açık, verimli, kurumsal değerlere uygun kişilerden oluşturmak, bu kişileri mükemmellik kültürü doğrultusunda sürekli geliştirmek ve tüm çalışanlarımızın gurur duyacakları kuruluş haline gelmek.
İşbirliği Politikamız

İş ortaklarımız / tedarikçilerimizle; güven, saygı, şeffaflık, kazan-kazan ilkeleri çerçevesinde, kurumsal değerlerimize uygun, paylaşılmış hedeflere ulaşmak için sürdürülebilir ilişkiler kurarak müşterilerimize değer yaratmak.
Toplumsal Sorumluluk Politikamız

Tüm sosyal paydaşlarımıza yönelik faaliyetlerimizle sürdürülebilir yaşam kalitesi bilincini yükseltmek amacıyla sosyal, çevresel, toplumsal ortam ve şartların oluşmasına yönelik katma değer sağlamak.



SOYAK PROJELERİ
Soyak Park Aparts Satışta!


İstanbul Halkalı'daki yeni projemiz Soyak Park Apart satışta. Tamamı 2.200 konuttan oluşan Soyak Park Aparts'ta, Stüdyodan 3+1'e daire seçenekleri, Bahçeli Dubleks Kent Evleri ve Teraslı Çatı Dubleksler bulunuyor. Ayrıca projede yüzme havuzları, suni göl, sosyal tesisler, tenis ve basketbol sahaları ve zengin peyzaj sizleri bekliyor. Soyak Park Aparts'ın 1. ve 2. etabı sadece %5 peşinat ödeyerek, %0,79 faiz oranı ile 120 aya kadar vadeli daire sahibi olabilirsiniz.


Genel Bilgi
Yeni Etap Siesta 4 Satışta!


Yeni nesil yaşam anlayışının temsilcisi Soyak Siesta projesinin ikinci yılında 4. etabı da satışta. Çok özel ödeme koşulları ve sunduğu yatırım fırsatı ile Soyak Siesta 4. etaptan sadece 400 TL taksitle konut sahibi olabilirsiniz. 1+1'den 3+1'e kadar farklı tipte 343 konuttan oluşan projede, farklı yaşam tarzlarına hitap eden, huzurlu ve mutlu bir yaşama zemin hazırlayacak tüm özellikler bulunmaktadır.


Genel Bilgi
Soyak Siesta 3


1. ve 2. etapları yoğun ilgiyle karşılanan Soyak Siesta Proje'sinin 320 konuttan oluşan 3. etabı da 1+1'den 3+1'e farklı daire seçenekleriyle satışta. Zengin daire seçenekleriyle modern yaşamı kolaylaştıran çözümler sunan Soyak Siesta 3. etap, kalite ve güven anlayışını uygun ödeme fırsatlarıyla birleştiriyor. "Az katlı bina" konseptiyle İzmir'i güzelleştiren projenin 3. etabı, peşin ödemelerde 96.000 TL'den başlayan fiyatlar ve artan taksitli uygun seçeneklerle müşterilere sunuluyor.


Soyak Siesta
Soyak'tan İzmir'de yepyeni bir konut projesi: "Soyak Siest
a"

Gayrimenkul sektörünün lider kuruluşlarından Soyak, müşterilerinin yaşam alanlarına değer katan, farklı beklentileri karşılayan, modern ve çağdaş konut projelerine bir yenisini ekledi. İzmir Karşıyaka'da satışa sunulan 2.250 konutluk Soyak Siesta projesinde, "az katlı yatay bina" konsepti ile ergonomik tasarımlı ve her beğeniye hitap edecek farklı büyüklükte daireler yer alıyor.

Site Haritası

1

Projeler

İnternetten Satış


Satış Ofisleri