Sektör Alışveriş Merkezleri
Yayınlama Tarihi 16 Ağustos 2010
Telefon 0 216 621 06 77
Resmi Web Sitesi http://www.atasehirweb.com/firma-rehberi/fabulist-alisveris-ve-eglence-merkezi-7177.html
Fabulist Alışveriş ve Eğlence Merkezi


Fabulist Alışveriş ve Eğlence Merkezi Konsept
Kalitenin Yeni Adresi...

Fabulist Alışveriş Merkezi


Fabulist, bir alışveriş ve eğlence merkezinden daha fazlası; çünkü insanlara kaliteyi saygın firmalar eşliğinde getirmeyi ve beklentilere en üst noktada cevap verebilmeyi amaçlıyor.

Fabulist Alışveriş ve Eğlence Merkezi Proje

Güvenli, konforlu bir ortam...

Ailelere güvenli ve nezih bir alışveriş ortamı sunan Fabulist Alışveriş ve Eğlence Merkezi, tüm istek ve gereksinimlerinizi tek bir çatı altında cevap verebilmesi düşünülerek planlandı.

Şehir gürültüsünden ve stresinden uzakta siz alışverişinizi yaparken, çocuklarınızda güven içinde eğlenerek vakit geçirebilecekler... Ayrıca cafe-restoran bölümlerinde yemeğinizi rahatça yiyebilir, alışverişiniz bittikten sonra asansörleri kullanarak otoparka ulaşabilirsiniz.

Kısaca Fabulist Alışveriş ve Eğlence Merkezi, İstanbullulara iyi vakit geçirecekleri yeni ve farklı bir ortam sunuyor...

Fabulist Alışveriş ve Eğlence Merkezi Özellikler

Fabulist'te neler var? Aradığınız her şey... Bankalar, marketler, kuyumcular, beyaz eşya, tekstil, mobilya, ayakkabı, kırtasiye, telefon, optik, cep sinemaları, restaurantlar, kafeterya, teras cafe, fast-food, güzellik salonu, sinevizyon mekanı, oyun salonu, konferans salonu, eczane ve düğün salonları bunlardan bazıları... Dünyanın en prestijli markaları bulabileceğiniz Fabulist Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nin iç mekanı da konforunuz için düşünüldü.

Geniş yürüme alanları, sigara içilmeyen alanlar, içerden bağlantılı 2 katlı otopark, yürüyen merdivenler, camlı asansör, seminer salonu ve oyun salonlar... Fabulist Alışveri Merkezi'nin kendine ait atezyen kuyusu ve su arıtma sistemi sayesinde mağaza sahipleri ve müşteriler su sorunu ile karlı karşıya kalmayacaktır.

Fabulist Alışveriş ve Eğlence Merkezi Avantajları

Kazandıran bir yatırım...

Tüm istek ve taleplerin kalite, güleryüz ve güven anlayışı içinde karşılayabilme kapasitesini bünyesinde barındıran işletmeler için kuşkusuz en büyük avantaj yüksek müşteri potansiyelidir.

Fabulist Alışveriş ve Eğlence Merkezi Hedefi

Sarıgazi'nin modern yüzü...

Sarıgazi, İstanbul - Ümraniye İlçesi'ne bağlı, gelişmekte olan bir belde... Çevresinde ve kendi bünyesinde sanayi ve yerleşim alanları iç içe girmiş durumda... TEM yoluna olan yakınlık, yeni Şile Yolu üzerinde bulunması, Samandıra - Sultanbeyli, Kartal, Pendik ve Gebze Organize Sanayi Bölgesi güzergahı üzerinde oluşu da Sarıgazi için ayrı bir avantaj... Us Grup olarak hedeflerimiz arasında, Fabulist ile Sarıgazi'nin gelişimine katkı sağlamak, belde dışına yönelen insanların taleplerine hızla yanıt vermek, Sarıgazi'de nezih ortamlar yaratmak... Bu anlamda beklentimiz ise Sarıgazi'nin yükselen değeri olup referans kazanmak ve tarihsel açıdan beldeyi hak ettiği konumlara ulaştırmak...



Fabulist Alışveriş ve Eğlence Merkezi Ulaşım

- BP, OPET ve SHELL 20 m. ile 200 m. arasındaki mesafede,
- KADOSAN, MODOKO, İMES 10 dk. mesafede,
- Alice Villaları 500 m. mesafede,
- Sabiha Gökçen Havaalanı 20 dk. mesafede,
- Sarıgazi Belediyesi 100 m. mesafede,
- Özel hastane 100 m. mesafede,
- PTT 10 m. mesafede,
- Okullar 50-300 m. arasındaki mesafede,
- Şile - İstanbul TEM Otoyoluna 1 km. mesafede,
- Gebze Organize Sanayi Bölgesi ve Tuzla Deri Sanayi 20-25 dk. mesafede,
- F1 pisti 30 dk. mesafede,
- Mesire yerleri 10-15 dk. mesafede,
- Boğaziçi ve FSM Köprüsü'ne 20-25 dk. mesafede,
- Marmara Eğitim Köyü 15 dk. mesafede,
- Özel Işık Üniversitesi 15 dk. mesafede,
- Sultanbeyli Devlet Hastanesi 15 dk. mesafede,
- Kartal - Pendik sahile 20 dk. mesafede,
- BJK Nevzat Demir Tesisleri 10. dk. mesafede.

Fabulist AVM Alışveriş Merkezi İletişim Bilgisi
Adres : İnönü Mah. Eski Ankara Cad. No:87/7, Sarıgazi, Ümraniye - İstanbul
Tel.: 0 216 621 06 77 - 0 216 621 07 05











Alışveriş Merkezleri
Lyra Park Alışveriş Merkezi,Flyinn Alışveriş Merkezi,Aquarium Alışveriş Merkezi,Airport Alışveriş Merkezi,Astoria Alışveriş Merkezi,Capacity Alışveriş Merkezi,Akmerkez Alışveriş Merkezi,Asya Park Outlet Alışveriş Merkezi, Atrium Alışveriş Merkezi, Beşyıldız Alışveriş Merkezi,Capitol Alışveriş, MerkeziCarousel Alışveriş, Merkezi Deposite Alışveriş Merkezi,Fabulist Alışveriş Merkezi, Foxcity Alışveriş Merkezi Hayatpark Alışveriş Merkezi,Outlet Park Alışveriş MerkeziKanyon Alışveriş Merkezi,Mayadrom Alışveriş Merkezi,Metroport Alışveriş Merkezi,Palladium Alışveriş MerkeziPendik Park Alışveriş Merkezi,Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi,Uyum Çarşı Alışveriş Merkezi,World Atlantis Alışveriş Merkezi,Historia Alışveriş Merkezi,M1 Meydan Alışveriş Merkezi,Marka City Alışveriş Merkezi,Parkway Alışveriş Merkezi,Espri Outlet Center Alışveriş Merkezi,212 İstanbul Alışveriş Merkezi,Addres İstanbul Alışveriş Merkezi,Beylicium Alışveriş Merkezi,City's Nişantaşı Alışveriş Merkezi,Armoni Park Alışveriş Merkezi,Atirus Alışveriş Merkezi,Aymerkez Alışveriş Merkezi,Beyaz City Alışveriş Merkezi,Carium Alışveriş MerkeziCevahir Alışveriş Merkezi, Doğuş Alışveriş Merkezi,Galleria Alışveriş Merkezi, Ihlamur Alışveriş Merkezi,İstinye Park Alışveriş Merkezi,Kemermall Alışveriş Merkezi,Metrocity Alışveriş Merkezi,Olivium Alışveriş Merkezi,Paradise Alışveriş Merkezi,Profilo Alışveriş Merkezi,Town Center Alışveriş Merkez,iViaport Alışveriş Merkezi,Yaylada Alışveriş Merkezi,Colony Outlet Alışveriş Merkezi,Kale Center Alışveriş Merkezi,Marmara Park Alışveriş Merkezi,Prestige Mall Alışveriş Merkezi,Armada Alışveriş Merkezi,A City Alışveriş Merkezi,Ankuva Alışveriş Merkezi,Millenium Outlet Park Alışveriş Merkezi,Optimum Alışveriş Merkezi,Kent Park Alışveriş Merkezi,Arcadium Alışveriş Merkezi,Bilkent Center Alışveriş Merkezi,Galleria Ankara Alışveriş Merkezi,KC Göksu Alışveriş Merkezi,ODC Center Alışveriş Merkezi,Ankamall Alışveriş Merkezi,Eti Park Outlet Center Alışveriş Merkezi,Gordion Alışveriş Merkezi,365 Alışveriş Merkezi,Antares Alışveriş Merkezi,FTZ Alışveriş MerkeziKarum Alışveriş Merkezi,Minasera Alışveriş Merkezi,Panora Alışveriş Merkezi,Ege Park Alışveriş Merkezi,Forum Bornova Alışveriş Merkezi,Park Bornova Alışveriş Merkezi,Agora Alışveriş Merkezi,Palmiye Alışveriş Merkezi,Deepo Alışveriş Merkezi,Konak Pier Alışveriş Merkezi,Alanyum Alışveriş Merkezi,Sultan Bazaar Alışveriş Merkezi