Sektör İnşaat Firmaları
Yayınlama Tarihi 27 Kasım 2011
Telefon 0216 470 55 75
Resmi Web Sitesi http://www.atasehirweb.com/firma-rehberi/baysas-insaat-7966.html
BAYSAŞ İNŞAAT

SEBİL SOKAK NO:9 KAT:3  ATAŞEHİR
Telefon : 0216 470 55 75
Faks : 0216 470 55 75

Web : http://www.baysasinsaat.com


FİRMA HAKKINDA
Uluslararası deneyimi ve standartları değiştiren proje anlayışıyla Baysaş İnşaat, pek çok farklı alanda yaşam projeleri gerçekleştiriyor. Yenilikçi bakış açısı, toplam kalite ilkeleri, çevre ve insan yaşamına duyduğu sorumluluk bilinci Baysaş İnşaat’ın değişmez ilkeleri arasında.
Baysaş İnşaat, geleceği öngören yönetim anlayışı, yapı alanında uluslararası uzmanlığa sahip kadrosu ve deneyimli işgücüyle Türkiye’nin geleceğine yatırım yapıyor.
Baysaş İnşaat yaşama değer katmak için iş başında…

İnsan için, yaşam için…

Alışılmışın dışında projeleriyle Baysaş İnşaat, şehir içinde yeni değerler yaratan farklı yaşam merkezleri gerçekleştirmek, yeni yaşam alanlarını hayata katmak için var.
Baysaş İnşaat doğal dengeyi koruyan yaklaşımı, yarattığı eşsiz çevre düzeniyle yatırım yaptığı alanlara değer kazandıran ve her yatırımda standartları yükseltmeyi amaçlayan bir vizyona sahip.

Çünkü daha iyi bir yarın bekleyen pek çok hayat var…

Yaşam kalitesini arttıran, gerçek fiyatla konut sahibi olmayı kolaylaştıran farklı bir misyon…

Baysaş İnşaat, misyonuyla sektörde fark yaratıyor. Kurumsal saygınlığı ve güçlü finansal yapısıyla Baysaş İnşaat, yatırım yapacağı her proje alanını, sektördeki en uygun değerle satın alıyor. Gerçekleştirdiği büyük projelerle konut maliyetini en aza indiriyor. Eşine ancak gelişmiş ülkelerde rastlanan farklı mimari çözümler sunan Baysaş İnşaat, Türkiye’de ilk kez yaşam projelerinde ileri teknoloji olanakları sağlıyor.

Bu özel misyonuyla Baysaş İnşaat, hem yaşam kalitesini yükseltiyor, hem de daha önce örneği görülmemiş biçimde konut sahibi olmayı kolaylaştırıyor.

Tarihçe
1993 yılında faaliyetlerine başlayan Baysaş İnşaat; inşaat-gayrimenkul,turizm ve özel sağlık sektörlerinde yatırımlar yapmaktadır.

İnşaat sektöründe bugüne dek birçok yapının inşaatını tamamlayan ve satışını gerçekleştiren Baysaş inşaat , ülkemizin nitelikli konut üreten en büyük inşaat şirketlerinden biridir.

Yine aynı hedef kitlenin iş yeri ve ofis ihtiyaçlarını da düşünerek, konutun yanı sıra nitelikli ofis ihtiyacına yönelik projeler de geliştirmiştir.
Baysaş İnşaat halen bir çok konut inşaatını aynı anda yürütmektedir.

Vizyon
Temeli insana ve doğaya saygı olan, bireyin doğallığıyla bağını koparmadan modernlik, mimari ve teknolojiden üst düzeyde faydalanmasını sağlamak ve bu sayede felsefemizi, tüm dünyaya örnek oluşturacağımızı gözden kaçırmadan yaşam pratiğine aktarmak.

Misyon
İnsanın ilk çağlardan beri süregelen yuva ihtiyacını, ona doğal ve modern olanaklarla çevrelenmiş olarak sunmak.
Öncelikle sosyal, sportif ve kültürel aktivitelerle bağını eksiksiz kurarak, doğal yuva ihtiyacını sağlam bir zemine oturtmak.
Sonra modernlik, mimari mükemmellik ve teknolojinin akıllı kullanımıyla insanı geleceğe taşımak ve böylelikle yüceltmek.
Gelecek kuşakların doğayı korumayı öğrenecek ve öğretecek bireyler olarak yetişmesini sağlamak.

Değerlerimiz
Baysaş İnşaat Değerleri, faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde, birlikte çalıştığımız müşterilerimize ve iş ortaklarımıza kattıklarımızla birlikte; koruduklarımız, geliştirdiklerimiz ve yeniden yarattıklarımız aracılığıyla toplumumuza kattığımız değerlerin bütünüdür.

Sahip olduğumuz tüm kaynakları müşterilerimizin ihtiyaçları, beklentileri ve memnuniyetleri doğrultusunda kullanmak,
Projelerimizle şehrin çevresel, tarihsel ve kültürel dokusuna uyum sağlamak,
Yönetici kadromuz, teknik ve idari personelimiz ile çağın mimari gereklerini yerine getirerek, hitap edilen toplum değerlerine uygun yaşam alanları üretmek,
Toplumsal yaşam standartlarının iyileştirilmesine ve geliştirilmesine hizmet etmek,
İleri teknolojiyi, doğru çözüm ortaklarını, kaliteli malzeme kullanımını, titiz mimarlık ve mühendislik hizmetlerini aynı potada eriterek, tüm projelerimize uygulamak,
Sürekli üretkenlik politikamızla yeni istihdam alanları yaratarak, ekonomiye katkıda bulunmak,
Çarpık ve kaçak yapılaşmanın önüne geçmek için ‘Kentsel Dönüşüm Projeleri’ne destek vermek
Gerek doğal afetler gerek asayiş açısından güvenli yaşam alanları inşa etmek.





SEBİL SOKAK NO:9 KAT:3  ATAŞEHİR
Telefon : 0216 470 55 75
Faks : 0216 470 55 75
Web : http://www.baysasinsaat.com