Sektör Koltuk Döşemeci
Yayınlama Tarihi 01 Temmuz 2010
Telefon 0216 324 00 50
Resmi Web Sitesi http://www.atasehirweb.com/kontrol/index.php?file=firmalar&islem=ekleduzenle&ID=6505.html
ATAŞEHİR KOLTUK DÖŞEME


TELEFON : 0216 324 00 50



Koltuk,
Kanepe,
Tamiri,
Çekyat Tamiratı,
Mobily  Tamiratı,
Mobilya Cilası,
Kanepe Yüzü, Döşemesi,
Koltuk, Yüzü, Döşemesi,





Püf Noktaları

Kanepeler ve Koltuklar üzerindeki lekeler nasıl temizlenir.

İşte size bir kaç öneri.

Çay Lekesi
Bir bardak ılık suya, bir çay kaşığı renksiz bulaşık deterjanı karıştırın ve uygulayın veya yarım bardak suya, bir çorba kaşığı kadar amonyak ilave edin ve uygulayın veya iki ölçü suyun içerisine bir ölçü sirkeyi karıştırın ve uygulayın.

Kahve Lekesi
Bir bardak ılık suya, bir çay kaşığı renksiz bulaşık deterjanı karıştırın ve uygulayın veya yarım bardak suya, bir çorba kaşığı kadar amonyak ilave edin ve uygulayin veya iki ölçü suyun içerisine bir ölçü sirkeyi karıştırın ve uygulayın.

Ketçap Lekesi
Bir bardak ılık suya, bir çay kaşığı renksiz bulaşık deterjanını karıştırın ve uygulayın veya iki ölçü suyun içerisine bir ölçü sirkeyi kariştırın ve uygulayın lekenin üzerine ıslak deterjani sürdükten bes dakika sonra bol suyla durulayın, silerek kurulayin.

Mürekkep Lekesi
Mürekkep lekesinin üzerine az miktarda alkol döküp silin. Leke çıkana kadar bu işleme devam edin.
Süt Lekesi

Bir bardak ılık suya, bir çay kaşığı renksiz bulaşık deterjanı karıştırın ve uygulayın veya yarım bardak suya, bir çorba kaşığı kadar amonyak ilave edin ve uygulayın veya İki ölçü suyun içerisine bir ölçü sirkeyi karıştırın ve uygulayın.

Çamur Lekesi
Lekenin üzerine ıslak deterjanı sürdükten beş dakika sonra bol suyla durulayın, silerek kurulayın veya bir bardak ılık suya, bir çay kaşığı renksiz bulaşık deterjani karıştırın ve uygulayın.

Dondurma Lekesi

Bir bardak ılık suya, bir çay kaşığı renksiz bulaşık deterjanı karıştırın ve uygulayın veya Yarım bardak suya, bir çorba kaşığı kadar amonyak ilave edin ve uygulayın veya iki ölçü suyun içerisine bir ölçü sirkeyi karıştırın ve uygulayın.

Sakız Lekesi
Bölgeyi içinde buz olan naylonla soğutun, sakızı ve mumu bir alet yardımıyla kazıyın veya Kuru temizlemeciniz tavsiyesine baş vurunuz, benzol maddesi ve türlerini kullanınız, bu işlem yapılırken yeterli havalandırmayı sağlayın sigara ve ateşten uzak tutun. Bir bardak ılık suya, bir çay kaşigi renksiz bulaşık deterjanı karıştırın ve uygulayın.

Yumurta Lekesi

Kuru temizlemeciniz tavsiyesine baş vurunuz, benzol maddesi ve türlerini kullanınız, bu işlem yapılırken yeterli havalandırmayı sağlayın sigara ve ateşten uzak tutun. Lekenin üzerine ağartıcı etkisi olmayan leke sökücüyü 1:1 oranında suyla karıstırarak uygulayın, bol suyla durulayın.

Çikolata Lekesi

Lekenin üzerine ıslak deterjanı sürdükten beş dakika sonra bol suyla durulayın, silerek kurulayın veya kuru temizlemecinizin tavsiyesine baş vurunuz, benzol maddesi ve türlerini kullanınız, bu işlem yapılırken yeterli havalandırmayı sağlayın sigara ve ateşten uzak tutun.

Kan Lekesi
Bir bardak ılık suya, bir çay kaşiği renksiz bulaşik deterjanı karıstırın ve uygulayın veya Yarım bardak suya, bir çorba kaşığı kadar amonyak ilave edin ve uygulayın veya iki ölçü suyun içerisine bir ölçü sirkeyi kariştırın ve uygulayın.


Hayatınızı kolaylaştıracak püf noktaları


Fırına sinmiş balık kokusu, matlaşan kristaller, çaydanlıkta oluşan kireç tabakası ve daha fazlası için hayatınızı kolaylaştıracak pratik püf noktaları.

Çelik çaydanlıkların dış yüzeyinde kararmalar, iç yüzeyinde kireç tabakası oluşabilir. Mutfağınızdaki malzemeleri kullanarak çaydanlığınızı ilk günkü görünümüne kavuşturabilirsiniz. Yarım bardak üzüm sirkesine 1 yemek kaşığı tuz ekleyip karıştırın. Bulaşık süngerini karışıma batırıp, çaydanlığınızın dış yüzeyini yıkayın. Kireç tabakasını temizlemek için patates kabuklarını çaydanlığın içine koyun, üzerine su ekleyip bir süre kaynatın. Farkı göreceksiniz.

Mutfakta hayatı kolaylaştıran aletlerden biri mikserdir. Kek ya da muhallebi için kullandığınız mikseri temizlemekte zorlanıyorsanız, kolayı var. Plastik bir kabın içine kaynar su ekleyin. Mikseri kaynar suda çalıştırın. Kolayca temizlendiğini göreceksiniz.

Fırın, mangal, duman ızgara gibi pişiricilerin ızgara tellerini temizlemek için temiz bir ponza taşı yeterli. Ponza taşını ıslatmadan, ızgara tellerini ovun ve kolayca temizleyin .Fırında balık pişirdikten sonra uzun süre kokusu gitmeyebilir. Bu rahatsız edici kokudan kurtulabilmek için oldukça pratik bir yöntem bulunmaktadır. Fırın tepsisine alüminyum folyoyu yayıp, üzerine bir miktar tarçın serpin. 15 dakika orta dereceli ısıda fırını çalıştırın. Hem mutfağınız hem de fırınınız mis gibi kokacaktır.

Uzun süre buzdolabında kalıp, bozulmuş bir yemek ya da elektrikler kesildiği için derin dondurucuda çözülen gıdalar dolabınızın kötü kokmasına neden olabilir. Dolabınızı deterjanlı suyla silip, iyice kurulayın. Limonun kabuklarını soymadan dilimleyin ve buzdolabının en üst rafına koyun. Kötü kokular limon sayesinde yok olacaktır. Her gün limonları yenilemeyi unutmayın.

Yeni alınan tabak ve mutfak eşyalarındaki etiketleri çıkarmak için üzerine mobilya cilası sürün. Yumuşak bir bez ile silip, bulaşık makinesinde yıkayın. Etiket izi kalmayacaktır.

Yeni aldığınız güveç ve toprak kapları kullanmadan önce içine sirkeli suyla doldurun. Bir gece beklettikten sonra sirkeli suyu döküp , iyice yıkayıp durulayın. Böylece çatlaklara karşı önlem almış olursunuz.

Kristal avizeler ya da ev aksesuarları zamanla ışıltısını yitirebilir. Parlaklık kazandırmak için yarım kova ılık suyun içine 3 adet limonun suyunu ekleyin. Kristallerinizi limonlu suyla silin. İlk denemede farkı göreceksiniz.



Koltuk Almadan Önce Okuyun

Koltuk almaya mı karar verdiniz?

O halde ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir koltuk alabilmeniz ve aldıktan sonra pişman olmamanız için size bir kaç önerimiz var.

Ne tür bir koltuğa ihtiyacınız olduğuna karar verin

Yeni koltuk takımı alırken ağacının sağlamlığı , boyutları, döşemesinin rengi, deseni, işlevselliği ve de fiyatı önemlidir. Çok ucuz olup kullanışsız, çok güzel olup fahiş fiyatlara mobilya almak mümkün. Öncelikle odanın şekli ve işlevselliğini düşünerek hangi ölçülerde ve şekilde bir mobilyaya ihtiyacınız olduğuna karar verin.

Küçük salonlar köşe koltuklar ile daha büyük ve ferah görünür, büyük salonlar için büyük köşe koltukları tercih edilebileceği gibi iki üçlü iki tekli modeli de tercih edilebilir. Dümdüz koltukları fantazi yastıklar ile klasik, spor rengarenk kumaşlardan yapılmış yastıklarla sevimli göstermek mümkündür.

Oturma odalarında genellikle desenli ya da flu renklerde koltuklar seçilmelidir. Salonlarda ise koyu renkler özellikle bordo, yeşil, mürdüm, ebru, bej ve kahve tonları kullanılmalıdır. Amaç mekana daha seçkin bir hava yansıtmaktır.

Nasıl bir kumaş seçilmeli?

Kumaş seçimi önemlidir; leke tutmayan, silinebilen, terletmeyen yumuşak dokulu kumaşları tercih etmeliyiz. Salonlarımızda kadife, sonil, teflonlu kumaşlar tercih edilmelidir. Oturma odalarımızda keten, sentetik viscon, koton idealdir .

Son dönemlerde revaçta olan deri çok pahalı olduğundan koltuklarda suni deri kullanılıyor; fakat bu tür döşemeler hem çok sıcak tutuyor hem de hemen yırtılabiliyor. Suni derilerin temizlik kolaylığı var; ama asla evler için kullanışlı bir malzeme değil.

Koltukları yeniletme daha ucuz

Eski takımlarımızı yenilemede ya da yepyeni bir takım ihtiyacında en kârlı ve doğru yol hazır koltuk takımı almak yerine yaptırmaktır. Birçok semtte döşeme evleri mevcut. Bir takıma yaklaşık 22 metre ile 27 metre arasında kumaş gidiyor.

Döşemelik kumaşların metre fiyatları 8 milyon ile 100 milyon arasında değişiyor (15 milyona çok güzel döşemelik kumaşlar var, hem kaliteli hem de modern çizgiye sahip). İstanbul ’da Zeytinburnu döşemelik kumaş alınabilecek yerlerden biri.

Döşeme fiyatları semtlere göre farklılık gösteriyor; Emirgan’da 1 milyar ile 2 milyar arasında döşeme yapılırken aynı koltuk takımı Dolapdere’de 600 milyon ile 800 milyon arasında kaplanıyor (kumaş hariç, diğer malzemeler ve nakliye içinde). Koltuklarınızın iskeletleri de yaptırılacak modele, büyüklüğüne bağlı olarak 400 ile 600 milyon arasında değişiyor.

Bilinmesi gerekenler


Yastıklar mutlaka fermuarlı olmalıdır (yıkanabilmesi için). Koltuk döşemelerini portatif yaptırabilirsiniz (gerektiğinde çıkarıp yıkayabilmek için). Salonlarda kullanılacak döşemelik kumaş tek renk ve koyu olursa salon daha elit görünür ve aksesuarlar ön plana çıkar. Küçük mekanlarda açık renk koltuklar tercih edilmelidir. Ağır gramajlı koltuklar tercih edilmemelidir Modüler koltuk (ayrılabilen) sistemi tercih edilmelidir. Yalın sade modellerin modası hiçbir zaman geçmez. Koltuklarımızı silerken (kadife ve tüylü dokumalarda) son durulama suyuna sirke koyarsak (az miktarda) kumaşların daha çok parladığını fark ederiz.





Koltuk Döşeme ve Yüz Değiştirme

Koltuk Döşeme ve Yüz Değiştirme işinde 15 yıllık tecrübemiz ile ; her türlü klasik ve modern koltuklarınızı son sistemle tamir ve yüz değişimi, cila işlerini itina ile yapmaktayız. Ürünleriniz adresinizde görülüp hemen uygun ödeme imkanlarıyla fiyatlandırılmaktadır.

Murat Koltuk Döşeme özel üretim mobilya koltuk imalatı. Her çeşit

(modern, klasik, domi klasik ) koltuk tamir, yüz değişimi ve cila bakımları. Ev, işyeri, otel, hastane, cafe vb. mekanların oturma grupları tamir ve yenilenme işleri. İstenilen ölçüde ve istenilen modelde kanepe, koltuk takımı, berjer, köşe takımı, josefin, puf imalatı; birinci sınıf sünger ve malzemeler kullanılarak uzman ustalar tarafından yapılmaktadır.
                   
     
Köşe Koltuk Takımları yataklı ve yataksız olmak üzere istediğiniz renk ve desenlerde yüz değişimi ile beraber yenilemekteyiz.
         
Yenilemek istediğiniz koltuklarınıza model değişiklikleri uygulanmakta olup isteğinize göre koltuklarınızı çeşitli deri ve kumaş seçenekleri ile değiştirmekteyiz.
     
     
Gomalak Nedir ? Gomalak cila nasıl yapılır? Bu işin ustası kimdi
Gomalak Nedir ? Gomalak cila nasıl yapılır? Bu işin ustası kimdir?



Gomalak, diğer adıyla Şellak sarı-kahverengi, ince pulcuklu yapıda olan doğal bir reçinedir. Hindistan ve Birmanya'da akasya cinsi bir ağacın ka­buklarına yapışarak yaşayan, Latin­ce Laccijer İacca adını alan lak böceğinin salgısından oluşur. Lak böcekleri kanatlı ve küçük hayvanlardır. Yapıştıkları ağacın kabuklarını delerek, soymuk borular için­den geçen özsuyunu emerler. Binlercesinin üst üste yapışması ile kendilerini düş­manlardan korumak için bu goma­lak adlı maddeyi salgılarlar. Ağaçların kabuk­ları zaman zaman kazınarak bu madde alınır. Gomalak, termoplastik bir maddedir ve alkolde (Etanol) çö­zünür. Çözelti yüzeye sürüldükten sonra al­kol uçunca, geriye kalan reçine tabakası sürüldüğü yere cilalı bir görünüm kazandı­rır. Bu nedenle gomalaktaki alkollü (çoğun­lukla mavi ispirtodaki) çözelti mobilya cilası olarak kullanılır. Fakat bu cila suya dayanıklı değildir. Gomalak kalıplanmadan önce bazı termoplastikler içine yardımcı bir dolgu maddesi konur. Bu kulla­nış biçimi ile gomalaktan mühür mumu, türlü yalıtkan eşya ve plak yapılır. Bazı boyalara ve laklara da karış­tırılır.


Gomalak, eskimiş tahtalara yeniden hayat veren bir tür ciladır. Kullanıma hazır birçok sıvı gomalak bulunmasına rağmen, gomalak pullarından sıvı gomalak hazırlamak da çok kolay bir işlemdir. Herkes tarafından kolaylıkla hazırlanabilir.

Hazırlanışı ve uygulanışı:

50 gram saf pul gomalak alın. Bu pul gomalak'ları, karışımın buharlaşmaması için ağzı sıkıca kapanan, kapaklı ve dar ağızlı bir cam şişenin içine koyun. 500 ml. 96 derece alkol ekleyip kavanozu tekrar kapatın. Gomalak tam olarak çözülene kadar bekleyin. Gomalak içinde genellikle pütürler kalır. Bunlardan kurtulmak için plastik şişenin ağzına ince dokunmuş bir kumaş ya da naylon çorap sokup boşaltın ve sıvı gomalağı süzün. Şişenin kapağını kapatın ve gomalağı hazırladığınız tarih ile konsantrasyonunu yazdığınız bir etiketi şişenin üzerine yapıştırın. Gomalak en iyi cilalama keçesiyle uygulanır. Bunun için temiz pamuk liflerini ya da keçeyi sıkarak top haline getirin. Kare olarak kestiğiniz pamuklu bir bezin ortasına yerleştirin. Topu avucunuzun içinde tutarak kumaşın dört ucunu birleştirin ve burkarak kendiniz için bir tutma yeri oluşturun. Yastığın içindeki topun bol miktarda gomalağa batırılması gerekir. Daha sonra kenarlarla birlikte döndürün ve üzerindeki fazla sıvıyı, topu emecek kağıt bir mendile bastırarak alın. Başparmak, işaret parmağı ve orta parmak, cilalama yastığının kenarlarını destekleyecek şekilde tutuyor olmalıdır. Gomalak sekiz hareketi yapacak şekilde uygulanır. Diğer katlar uygulanırken, elinizle çizdiğiniz sekiz figürlerinin boyutu büyür. Bu işlem geniş zikzak hareketleri yaparak tamamlanır. Son kat, ahşabın damarlarını izleyecek şekilde düz ve birbirine paralel çizgiler çizerek bitirilir.

Cilalama yastığı, her kullanımdan sonra üzerine biraz alkol eklenerek sıkıca kapattığınız bir kavanozun içine yerleştirilirse, mükemmel bir şekilde korunur ve saklanır.

         

ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri, ataşehir koltuk döşeme işleri,


Aksaray Döşeme Ustası,Ambarlı Döşeme UstasıArnavutköy Döşeme Ustası,Atakent Döşeme Ustası,
Ataköy Döşeme Ustası,Ataşehir Döşeme Ustası,Avcılar Döşeme Ustası,Bağcılar Döşeme Ustası
Bahçelievler Döşeme Ustası,Bahçeşehir Döşeme Ustası,Bakırköy Döşeme UstasıBaşakşehir Döşeme Ustası,Bayrampaşa DöşemeUstası,BebekDöşeme Ustası,Beşiktaş Döşeme Ustası,Beyazıt Döşeme Ustası,Beykoz Döşeme Ustası,Beylerbeyi Döşeme Ustası,Beylikdüzü Döşeme Ustası,Beyoğlu Döşeme Ustası,
Bostancı Döşeme Ustası,Büyükçekmece Döşeme Ustası,Çağlayan Döşeme Ustası,
Çavuşbaşı Döşeme Ustası,Çekmeköy Döşeme Ustası,Cihangir Döşeme Ustası,Eminönü Döşeme Ustası,Emirgan Döşeme Ustası,Esenler Döşeme Ustası,Esenyurt Döşeme Ustası,Etiler Döşeme Ustası,Eyüp Döşeme Ustası,Fatih Döşeme Ustası,Fındıkzade Döşeme Ustası,Florya Döşeme Ustası,Gaziosmanpaşa Döşeme Ustası,Göztepe Döşeme Ustası,Güneşli Döşeme Ustası,Güngören Döşeme Ustası,Halkalı Döşeme Ustası,Haznedar Döşeme Ustası,İkitelli Döşeme Ustası,İstinye Döşeme Ustası,Kadıköy Döşeme Ustası,
Kağıthane Döşeme Ustası,Karaköy Döşeme Ustası,Kartal Döşeme Ustası,Kasımpaşa Döşeme Ustası,
Kavacık Döşeme Ustası,Kemerburgaz Döşeme Ustası,Kilyos Döşeme Ustası,Küçükçekmece Döşeme Ustası,Küçükyalı Döşeme Ustası,Kurtköy Döşeme Ustası,Laleli Döşeme Ustası,Levent Döşeme Ustası,Maltepe Döşeme Ustası,Maslak Döşeme Ustası,Mecidiyeköy Döşeme Ustası,Merter Döşeme Ustası,Ortaköy Döşeme Ustası,Pendik Döşeme Ustası,Sancaktepe Döşeme Ustası,Sarıyer Döşeme Ustası,Şile Döşeme Ustası,Şirinevler Döşeme Ustası,Şişli Döşeme Ustası,Sultanahmet Döşeme Ustası,Sultanbeyli Döşeme Ustası,Sultançiftliği Döşeme Ustası,Sultangazi Döşeme Ustası,Taksim Döşeme Ustası,Tarabya Döşeme Ustası,Topkapı Döşeme Ustası,Tuzla Döşeme Ustası,Ulus Döşeme Ustası,
Ümraniye Döşeme Ustası,Üsküdar Döşeme Ustası,Yenibosna Döşeme Ustası,,Yeniköy Döşeme Ustası,Yeşilköy Döşeme Ustası,Yeşilyurt Döşeme Ustası,Zekeriyaköy Döşeme Ustası,Zeytinburnu Döşeme Ustası,Döşeme Ataşehir,Döşemeci Ataşehir Döşeme Ustası Ataşehir Döşemeci Usta Ataşehir Döşeme Badana AtaşehirDöşemecilar Ataşehir,Döşemeci Ustaları Ataşehir,Döşeme Minderci Ataşehir,Kapı Döşeme Ataşehir,Ahşap Döşemesi Ataşehir,Duvar Döşemesi Ataşehir,Mineflo Döşemesi Ataşehir,Takım Döşemesi Ataşehir,Halı Döşemesi Ataşehir,Zemin Döşemesi Ataşehir,Koltuk Döşemesi Ataşehir,Usta Döşemeciler Ataşehir,Usta Döşemeci Ataşehir,Takım Döşemesi Ataşehir,Yer Döşemesi Ataşehir,Sandalye Döşeme Ataşehir,Sentetik Döşeme Ataşehir,Duvardan duvara Döşeme,Perde Döşeme,Eski Koltuk Tamiri,Pvc döşeme ,Döşeme YeniAtaşehir,Döşemeci Ataşehir,Döşemeci Levent Döşeme Ustasi Levent Döşemeci Usta Levent Döşeme Badana Ataşehir,Tüm Ev Tadilatı, Ataşehir komple ev tadilatı, Ataşehir Döşeme,Döşemeci,bina Döşemesi, dış cephe Döşemesi, ... Keşiften sonra verilecek fiyat kesin fiyattır.Keşif için Ücret almıyoruz. Kalitesiz malzemeler alıp, o kadar işçilik ve emeği sokağa atmayın danışın öyle alın. Ustalarımız sizi yönlendirecektir.Teşekkürler.. Ataşehir Ustalar; Ataşehir Döşemeci ustası,Döşeme ustası,fayans ustası,, dekorasyoncu, duvar ustası, bina mantolama, izolasyon ustası, şöve ustası, kartonpiyer ustası, tekniker usta, tekniker Alo usta servisi, Alo usta merkezi, Ustası bul, Ustası ara, Usta iste, Ustalar, İnşaat ustası, Tesisat badana ustası, Dekorasyon ustası, Tesisat Montaj Ustası. İstanbul da Hizmet Verdiğimiz ilçeler: Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Büyükçekmece, Çatalca, Eyüp, Esenler, Esenyurt, Ataşehir, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kağıthane, Mecidiyeköy, Maslak, Küçükçekmece, Sarıyer, Beylikdüzü, Kemerburgaz, Kemercountry, Zekeriyaköy, Gaziosmanpaşa, Etiler, Ulus, Taksim; Moda, Beykoz Konakları, Acarkent, Kavacık, Beylerbeyi, Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kartal, Kadıköy, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar, Bebek, Hisarüstü, Ortaköy, Baltalimanı, Emirgan,Silivri, Sultangazi, Şişli, Zeytinburnu, Ataşehir, Florya, Yeşilköy, Yeşilyurt, Bahçesehir, Tarabya, İstinye, Yeniköy, Kireçburnu, Fenerbahçe, Feneryolu, Caddebostan, Bağdat Caddesi, Bostancı, Göztepe, Erenköy, Ziverbey, Eminönü, Sultanahmet, Çemberlitaş, Beyazit, Topkapı, Merter, Şirinevler,Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beylikdüzü, Beyoğlu,

Acıbadem Koltuk Döşeme,Altunizade Koltuk Döşeme,Atakent Koltuk Döşeme,Ataşehir Koltuk Döşeme,Bağlarbaşı Koltuk Döşeme,Bostancı Koltuk Döşeme,Caddebostan Koltuk Döşeme,Çamlıca Koltuk Döşeme,Çengelköy Koltuk Döşeme,Cevizli Koltuk Döşeme,Deri Koltuk Döşeme,Dudullu Koltuk Döşeme,Erenköy Koltuk Döşeme,Kadıköy Koltuk Döşeme,Kartal Koltuk Döşeme,Kızıltoprak Koltuk Döşeme,Koşuyolu Koltuk Döşeme,Küçükyalı Koltuk Döşeme,Maltepe Koltuk Döşeme,Moda Koltuk Döşeme,Polonezköy Koltuk Döşeme,Sarıgazi Koltuk Döşeme,Soyak Koltuk Döşeme,Suadiye Koltuk Döşeme,Sultanbeyli Koltuk Döşeme,Taşdelen Koltuk Döşeme,Ümraniye Koltuk Döşeme,Üsküdar KoltukDöşeme,

Etiketler
acarlar mobilya tamiri acıbadem koltuk tamiri altunizade mobilya tamiri Atakent Koltuk Döşeme Ataşehir Koltuk Döşeme ataşehir koltuk tamiri ataşehir mobilya tamiri bağlarbaşı mobilya tamiri bostancı mobilya tamiri Cevizli Koltuk Döşeme cevizli koltuk döşemeci Deri Koltuk Döşeme dudullu mobilya tamiri erenköy mobilya tamiri Kadıköy Koltuk Döşeme kartal marangoz koltuk döşemeleri koltuk tamiri koltuk yüzü yenileme koşuyolu mobilya tamiri Küçükyalı Koltuk Döşeme Kızıltoprak Koltuk Döşeme maltepe mobilyacı mobilya tamiri moda mobilya tamiri sarıgazi mobilya tamiri soyak mobilya tamiri suadiye mobilya tamiri Sultanbeyli Koltuk Döşeme taşdelen mobilya tamiri Ümraniye Koltuk Döşeme Üsküdar Koltuk Döşeme çamlıca mobilya tamiri çengelköy mobilya tamiri

banner110

banner109