Tuluyhan Uğurlu ÜNİVERSİTE SIRALARINDA NOSTALJİK KONSER

Tuluyhan Uğurlu ÜNİVERSİTE SIRALARINDA NOSTALJİK KONSER

Tuluyhan Uğurlu  ÜNİVERSİTE SIRALARINDA NOSTALJİK KONSER
 Tuluyhan'ın Notaları Dünden Bugüne Tüm Öğrenciler İçin ÜNİVERSİTE SIRALARINDA NOSTALJİK KONSER      
 
İndirimli biletler için 0532 610 48 95 numaradan Ayşe Engez'i arayabilir, [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.   

Tuluyhan Uğurlu, “Sonsuza Kadar İstanbul” isimli albümünün tanıtım konserlerine Kapalıçarşı’dan sonra 23 Nisan Cumartesi günü saat 16.00 ve 19.30'da İstanbul Üniversitesi’nin tarihi Beyazıt kampüsünde vereceği iki konserle devam ediyor. Konserler, binlerce hukuk öğrencisinin ders gördüğü devasa amfide gerçekleşecek. İstanbul Hukuk Fakültesi'nin birinci sınıflarının eğitim gördüğü amfi bugüne kadar ilk kez bir konsere ev sahipliği yapacak.

İstanbul Üniversitesi’nin destekleriyle düzenlenen konserde, Tuluyhan Uğurlu, yine müzik ve görüntülerle İstanbul’u anlatacak. Dünden bugüne ve yarına İstanbul’u yaşayacağımız konserin iki bölümü ise İstanbul Üniversitesi ve Beyazıt Meydanı’na ayrıldı. Konserin bölümleri şöyle:

Aşkın ve Âşıkların Kenti İstanbul/ Tutkunun Doruklarında: Ayasofya ve Süleymaniye/  Mevsimler Boyu İstanbul/ Bilim ve Işığa Açılan Kapı: İstanbul Üniversitesi/ İşgal Yıllarında İstanbul/Dolmabahçe’de Coşku ve Hüzün/ Arnavut Kaldırımlarından Gökdelenlere/ Beyazıt’tan Divanyolu’na İstanbul’da Yaşamak

     

Konsere katılan konuklar, üniversitenin ana kapısından girip iki tarafı ağaçlı bahçeden Beyazıt Kulesi'ne doğru yürüyecekler. Kulenin arkasında binlerce öğrencinin ders gördüğü ve ilk gençlik anılarının hala taptaze durduğu Hukuk Fakültesi binasına girecekler. Koridorlarda MADO, KAHVE DÜNYASI, SİMİT SARAYI, ÇAYKUR'un ikramlarıyla ağırlandıktan sonra ders zili çalacak ve konuklar 1000 kişilik amfiden içeriye girecekler. Kürsünün hemen önüne kurulacak sahnede Tuluyhan Uğurlu’nun piyanosuna kavalda Murat Toraman, viyolada Doğukan Çokşeker, yaylı tambur ve elektrogitarda Uğur Varol, kontra basta Umut Sel, percussion'da Gürkan Özkan eşlik edecekler.

23 Nisan günü saat 16.00 ya da 19.30'da Türkiye'nin en eski üniversitesinde duygu dolu bir konserde sizlerle buluşmak istiyoruz.

Tuluyhan Uğurlu "Sonsuza Kadar İstanbul"
23 Nisan Cumartesi Birinci Seans:16.00 İkinci Seans:19.30
İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü Hukuk Fakültesi Amfi 1
Biletler Biletix (0216 556 98 00)
Bilet almak için tıklayınız: //web03.biletix.com/etkinlik/MKTL2/TURKIYE/tr

Girişler sadece ana kapıdan yapılacaktır. Mekana tramvayla Beyazıt durağında inerek ulaşabilirsiniz.
Otopark olarak Beyazıt Meydanı'ndaki İSPARK ve Süleymaniye çevresindeki sokak ve otoparklar kullanılabilir.  

    

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109