MİLLETVEKİLİ KADİR ÖĞÜT GÜLENYÜZ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ'NDE YARDIM DAĞITIMINA KATILDI

MİLLETVEKİLİ KADİR ÖĞÜT GÜLENYÜZ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ'NDE YARDIM DAĞITIMINA KATILDI

MİLLETVEKİLİ KADİR ÖĞÜT GÜLENYÜZ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ'NDE YARDIM DAĞITIMINA KATILDI
Gülenyüz Yardımlaşma Derneği'nin yardım dağıtımı, CHP İstanbul Milletvekili Kadir ÖĞÜT ve Ataşehir Belediye Meclisi Başkanı Hüseyin ÇULHA'nın katılımıyla yapıldı. ÖĞÜT, derneğin kutsal bir görev yaptığını ve desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Ataşehir bölgesinde ve bölge dışında tüm yoksul, fakir ve dar gelirli ailelerin hizmetinde bulunan GÜLENYÜZ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ, yıllardır yoksul ve maddi imkânları olmayan ailelere ikinci el kıyafet ve gıda yardımını, yardım severlerden aldıkları destek ile sürdürmeye devam ediyor.

Dernek Başkanı ve Kurucusu  Muharrem ÇOBAN, "Kayıtlı 1600 yoksul ailemiz bulunmaktadır. Bunlar tabii ki, bu sayı ile bitmiyor. Her ailenin çocukları ve evdeki diğer bireyleri de hesaplarsak, 5000 kişiyi buluyor. Derneğimizde düzenli olarak her hafta salı ve cumartesi günleri dağıtım yapılmaktadır.

 Bölgemizde 10 yılı aşkın bir süredir yoksul, maddi gücü olmayan ailelere ikinci el kıyafet yardımının yanı sıra, gıda, erzak, mama, hasta bezi ile kurban payı dağıtımını yapıyoruz. Bunların dışında kan bağışı kampanları düzenliyoruz.

İstanbul'da tüm ilçelerden hayırseverlerin, kullanmadıkları, temizlenip ütülenmiş bir şekilde bizlere ulaştırdıkları kıyafetleri ve gıda fabrikalarının dar gelirli, yoksul ailelere bedelsiz ve  şartsız dağıtılması için yolladıkları  yardımları, yine hayırseverlerimiz tarafından bağışlanan kurban ve adak yardımlarını evlere teslim ediyoruz.

 Bu hizmetleri en kapsamlı şekilde "gönüllü" gönül dostlarımızla yürütüyoruz. Derneğin yardımları sürdürülebilmesi için sponsorların, yardımsever işadamı ve yurttaşların desteklerine ihtiyaç vardır.

Bu konuda tüm duyarlı vatandaşlarımıza, işadamlarımıza, belediyelerimize, esnafımıza, bizlere bu kutsal görevde destek olan herkese minnettarız" dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109