KAS-DER Ataşehir kaymakamını ağırladı

KAS-DER Kastamonulularderneği Ataşehir Şubesi, Ataşehir Kaymakamı Zafer KARAMEHMETOĞLU'nu Ağırladı

KAS-DER Ataşehir kaymakamını ağırladı
KAS-DER Ataşehir kaymakamını ağırladı

KAS-DER Kastamonulularderneği Ataşehir Şubesi, Ataşehir Kaymakamı Zafer KARAMEHMETOĞLU'nu Ağırladı

KAS-DER Kastamonulular derneği Ataşehir Şubesi, Ataşehir Kaymakamı Zafer KARAMEHMETOĞLU'nu Ataşehirde  bulunan Kastamonulu Bürokratlar, Siyaset, İşadamı ve Dernek başkanlarınında katıldığı yemekli toplantıda ağırladı.

Ataşehir Kaymakamı Zafer KARAMEHMETOĞLU Göreve başladıktan sonra ilk ziyaretini KAS-DER Kastamonulular derneğine yaptı. Zafer KARAMEHMETOĞLU Yaptığı konuşmada bu güzel mekanda hemşerilerimle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu, Hemşerilerinin birlik ve beraberliğinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum dedi. Zafer KARAMEHMETOĞLU Ataşehirde yapacağım görev süresince Sosyal sorumluluk projeleri ve kamu imkanları açısından kapısının tüm ataşehirlilere açık olduğunu belirtti. Ev sahipliğini yapan KAS-DER Ataşehir Şube Başkanı Bahadır KİPRİTCİ'ye bu organizasyonu gerçekleştirdiği için teşekkür etti.

Katılımcılar Arasında bulunan İMES Sanayi Sitesi Başkanı Kemal AKAR Yaptığı Konuşmada Ataşehirde Kastamonuluların evinin Ataşehir KAS-DER olduğunu ve bu birlikteliğin artık ataşehirde sağlandığını özaellikle vurguladı. Ayrıca Kastamonulular için elinden gelenin yaptığını bundan sonra elinden gelenin bir fazlasını yapacağım dedi.

Ev sahibi olarak KAS-DER Kastamonulular derneği Ataşehir Şubesi başkanı Bahadır KİPRİTCİ Tüm misafirlerinize evinize hoş geldiniz diye karşıladı. Bahadır KİPRİTCİ Yaptığı konuşmada Ataşehir Kaymakamı Zafer KARAMEHMETOĞLU'na Ataşehirdeki yeni görevinde başarılar diledi. Tüm kastamonulular olarak Kaymakamımız, Zafer KARAMEHMETOĞLU'nun ataşehire gelmesinden dolayı duydukları memnuniyeti ve sevinci  dile getirdi.


Bahadır KİPRİTCİ Dernek olarak Ataşehirdeki Kastamonuluları bir çatı altında topladıklarını,  Tüm Kastamonulu hemşeri derneklerinin artık buluşma noktasının KAS-DER ataşehir olduğunu söyledi. Toplantı kısa selamlaşmanın ardından samimi bir sohbet ortamında devam etti. Dernek başkanı Bahadır KİPRİTCİ Teşekkür konuşmasının sonunda, GELİŞİNİZ GÜLE, GİDİŞİNİZ GÜLE GÜLE, HER İŞİNİZ GÜLE GÜLE Diyerek misafirlerini uğurladı

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2013, 18:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER