KAR-DER’den Muhteşem Dayanışma Gecesi

Kars ve Yöresi Kültür Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneği (KAR-DER) düzenlediği geceye yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

KAR-DER’den Muhteşem Dayanışma Gecesi
 KAR-DER’den Muhteşem Dayanışma Gecesi 

Kars ve Yöresi Kültür Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneği (KAR-DER) düzenlediği geceye yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Kars ve Yöresi Kültür Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneği (KAR-DER) düzenlediği dayanışma gecesinde, yöresel Kaz yemeği ikram edildi. Kars, Ardahan ve Iğdırlılar yoğun ilgi gösterdiği geceye yaklaşık 2 bin kişi katıldı.


Merkezi İstanbul Ataşehir'de bulunan başkanlığını Orhan Çerkez'in yaptığı, Kars ve Yöresi Kültür Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneği (KAR-DER)18 Şubat Pazar Ümraniye Prenses Düğün salonunda geleneksel dayanışma ve Kaz gecesi düzenledi. Gecede sahne alması beklenen Türk Halk Müziği Sanatçısı Tekin Büyükkaya, Yöresel Sanatçılar ve Folklor Ekibi Afrin harekatında şehit olan mehmetçikler için iptal edildi.

Gecede sadece slayt gösteri ve milletvekili konuşmaları yer aldı.

Orhan Çerkez başkanlığındaki KAR-DER (Kars ve Yöresi Sosyal Kültür Yardımlaşma Dayanışma Derneği) yönetimi tarafından düzenlenen ‘Yöresel Kaz Yemeği Gecesi’ne CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi ile birlikte CHP milletvekilleri Gürel Tekin, Barış Yarkadaş, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami yılmaz, Ataşehir Belediye Meclis 1.Başkan Vekili Sadi Özata, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Semih Kayhan, Tuncay Akın Orhan ve Süleyman Karadağ’ın aralarında olduğu Meclis üyeleri, Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu, Veteriner İşleri Müdürü Necati Bozkurt ve Ulaştırma Hizmetleri Müdürü Barış Argunşah’ıın aralarında olduğu Belediye birim müdürleri, Siyasi parti, STK, dernek başkan ve temsilcileri ile yöre halkı ve davetliler katıldı.

Gecede açılış konuşması yapan KAR-DER (Kars ve Yöresi Sosyal Kültür Yardımlaşma Dayanışma Derneği) Başkanı ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, sözlerine; “Bizler yataklarımızda rahat uyurken, sabahlara kadar nöbet tutan, yaralanıp; gazi olan, gözünü kırpmadan canından vazgeçen kahraman Türk askerlerine saygılarımı sunuyorum. Suriye sınırında başlayan Zeytin Dalı Harekatında şehit olan vatan evlatlarımızı şükranla anıyor, Allah’tan rahmet diliyorum.


Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2018, 12:20

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109