Engelsiz Gösteriler sevgi çemberinde

Engelsiz Gösteriler sevgi çemberinde

Engelsiz Gösteriler sevgi çemberinde
Geleneksel Engelsiz Sevgi Yürüyüşü bu yılda muhteşem gösterilere sahne oldu, İşitme Engelliler davul ritim grubu başta olmak üzere, Semazenlerin muhteşem gösterileri ayakta alkışlandı. Engellileri izleyenler gözlerine inanamadı.

Engelliler haftası dolayısıyla düzenlenen “Geleneksel Engelsiz Sevgi Yürüyüşü” nde bir araya gelen Avcılar Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri Marmara Caddesinde şarkılar söyleyerek doyasıya eğlendi. Öğrenciler bando eşliğinde ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünde toplanıp Belediye önüne kadar yürüdüler. Atatürk Anıtına çelenk koyan öğrenciler daha sonra gösteri yaptılar. Sevgi dolu bir kortej eşliğinde engel tanımadan yürüyen çocukların neşesine diyecek tek bir kelime yoktu.

 Avcılar Havuza kadar gelen Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerinin bu coşkusuna Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Dal Avcılar Belediye Başkan Vekili Hülya Altın ve okul müdürleri ve öğretmenlerde eşlik etti. Törende bir konuşma yapan Avcılar Eğitim Uygulama Müdürü Recep Sözveren, öğrencilere maddi ve manevi destek olan herkese teşekkür ederek, “Bir gün herkes engelli adayı olabilir.

Engelliler haftasını çeşitli etkinliklerle kutluyoruz. Bu gün bizim çocuklarımız en önemli günlerinden biri” şeklinde konuştu. Müdür Yardımcısı Abuzer Dinçer ve eğitmenler tarafından güzel bir organizasyonla öğrenciler gösterilerini sundular. Engelli öğrencilerin semazen, işitme engelli davul ritim grubu, Palyaço, Haydi Sallayın dünyayı, Müzik gösterisi, Zihinsel engelliler korusu, Alain Delon şarkısı, müzik dinletisi sunan öğrenciler büyük alkış aldı.

Avcılar Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerinin yaptığı resim sergisi de Marmara Caddesinde halkın beğenisine sunuldu. Öğrenciler Barış Manço Kültür Merkezinde de gösteri yaptı.  Gösteriyi CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Sabahat Akkiraz da izledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER