DİLİTAL DÖNÜŞÜMDE DEV BULUŞMA

Dijital dönüşüme ışık tutacak “C- Level DigitALL Dönüşüm 2019” konferansı, sektör paydaşlarını buluşturuyor.

DİLİTAL DÖNÜŞÜMDE DEV BULUŞMA
 DİLİTAL DÖNÜŞÜMDE DEV BULUŞMA
Dijital dönüşüme ışık tutacak “C- Level DigitALL Dönüşüm 2019” konferansı, sektör paydaşlarını buluşturuyor. 8 Ekim’de düzenlenecek konferansta, dijital dönüşümün başarılı örnekleri anlatılacak.

DÖNÜŞÜM KONFERANSINA GERİ SAYIM 

Otomotiv, finans, dayanıklı tüketim, enerji, perakende, sigorta, telekom ve turizm sektörlerinde yaşanacak dijital dönüşüm, “C- Level DigitALL Dönüşüm 2019” konferansında masaya yatırılacak.

Dijital dönüşümün paydaşları, Ekim 2019’da İstanbul’da yeni nesil üretim trendlerini birlikte takip edecek. Düzenlenecek konferansla, dijital iş dünyasında her zamankinden daha derine dalmak, ilham verici fikirlere sahip olmak ve dönüşüm vurgusunda kelime anlamının ötesine geçmek mümkün olacak.

Farklı sektörlerden 200’e yakın firmanın karar mekanizmaları ile katılacağı “C- Level DigitALL Dönüşüm 2019” konferansı için geriye sayım başladı.


7 yılı aşan bir süredir Türkiye’de farklı sektörlerde bağımsız, profesyonel ve üst düzey ticari konferanslar organize eden, İngiltere merkezli konferans organizasyon şirketi olan Vector Events deneyimiyle gerçekleşecek olan randevu için tarihler, 8 Ekim 2019 (Salı) gününe ayarlandı. Endüstri dünyasının yayın organı Sanayi Gazetesinin ve alanının ilk STK'sı Endüstri Gazetecileri Derneğinin medya desteği verdiği; Çimsa, Ağaoğlu Şirketler Grubu, Allianz Sigorta, BSH Group gibi dev markaların yetkililerinin konuşmacı olacağı organizasyon için heyecan dorukta.

SEKTÖRÜNÜN DEVLERİ YER ALACAK

Sheraton Grand Ataşehir Hotel İstanbul’da düzenlenecek “C- Level DigitALL Dönüşüm 2019” konferansında sınırlı sayıda stant ve sponsorluk fırsatı da KOBİ’lere sunuldu. Konferansın önemli konuşmacılarından bazıları; Ağaoğlu Şirketler Grubu, Allianz Sigorta, ASAŞ Alüminyum, BSH Group, Borçelik, Çimsa, Coca Cola, Demirören Grup, Kordsa, Unilever markalarının temsilcileri tarafından yapılacak.

BAŞARILI ÖRNEKLER İNCELENECEK


15’i aşkın konuşmacının ve yaklaşık 200 civarı üst düzey delegenin iştirakiyle düzenlenecek olan konferansta başarılı dijital dönüşüm yolculukları örneklenecek, pragmatik liderliğe ve yeniliklere parantez açılacak, iş zekası vurgulanacak ve müşteri odaklı-sürdürülebilir dijital dönüşüm için sinerji oluşturulacak. Konferansın tüm güncel detaylarına; www.konferansTR.com/ddk linkinden ulaşılabilecek

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER