AYDOS ORMANINDA SOSYAL MESAFELİ TEMİZLİK

Sultanbeyli’de 5 Haziran Çevre Koruma Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

AYDOS ORMANINDA SOSYAL MESAFELİ TEMİZLİK
AYDOS ORMANINDA SOSYAL MESAFELİ TEMİZLİK

Sultanbeyli’de 5 Haziran Çevre Koruma Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Sultanbeyli Belediyesi tarafından oluşturulan Çevre Koruma Platformu üyeleri Aydos Ormanı’nda temizlik yaptı.
Sultanbeyli’de doğa için seferberlik yaşanıyor. Dünya Çevre Günü dolayısıyla ilçedeki çevre gönüllüleri Aydos Ormanı’nı temizledi. Doğanın en önemli hazine olduğunu ifade eden gönüllüler, sosyal mesafe ve maske kuralına uyarak geniş bir alanda temizlik yaptı. Temizlik çalışmasına Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcıları da katıldı.
Belediye Başkanı Hüseyin Keskin Dünya Çevre Günü dolayısıyla sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda Aydos Ormanı’nın eşsiz görüntüleri ve ilçede yapılan yeşillendirme çalışmaları yer aldı. Aydos Ormanı’nda yapılan temizlik çalışmasına da değinen Başkan Keskin, “Doğa geleceğimizdir. Dünya üzerinde yaşanan savaşlar, sanayileşme ve gelişen teknoloji ile ne yazık ki insan doğaya müdahale etti. Yeryüzünde meydana gelen iklim krizi ve son olarak yaşanan Koronavirüs salgınıyla insanoğlunun doğaya ne kadar ağır etkilerinin olduğunu görmekteyiz. Doğanın bize emanet olduğunu biliyoruz. Bunun bilincinde olarak kurduğumuz Çevre Gönüllüleri Platformu’muz Aydos Ormanı’nda temizlik yaptı. Düzenli olarak bu temizliğimizi gerçekleştiriyoruz. Çünkü çevre bize emanet. Mutlu yarınlarımız ve tüm canlıların geleceği için çevremizi korumak en temel görevimizdir.” şeklinde konuştu.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER