ATAŞEHİR TRABZONLULAR GECESİ COŞKUYLA KUTLANDI

ATAŞEHİR TRABZONLULAR GECESİ COŞKUYLA KUTLANDI

ATAŞEHİR TRABZONLULAR GECESİ COŞKUYLA KUTLANDI

Ataşehir Trabzonlular Derneği’nin düzenlediği Trabzonlular Dayanışma Gecesi  Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde yapıldı.
Trabzonlular gecesinde AKP ve MHP rüzgârı esti. Trabzon Belediye Başkanı ve milletvekillerinin de katıldığı gecede protokol sıralarını siyasiler doldurdu. Yapılan konuşmalarda da siyasi mesajlar verilmeye çalışıldı.

Gecede AK Parti ve MHP siyasetçilerinin ağırlığı hissedildi. Gerek katılım gerekse 2011 Haziran seçimleri için aday adayları da gecede kendilerini göstermeye çaba sarfettiler.

Ayrıca gecede coşku ve heyecanı arttıran Trabzonspor sloganları, her yerde Trabzonluyuz haykırışları ve kemençe eşliğinde horon tepilmesi idi.  Dernek kursiyerlerinden oluşan çocuk horon ekibi ve profesyonel horon ekibi büyük coşku yarattı. Geceye katılan protokolde dikkat çekti

GECEYE KATILANLAR

Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali, CHP Trabzon Milletvekili Akif Hamzaçebi, MHP İstanbul Milletvekili Ali Torlak, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Gümrükçüoğlu, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Nuhoğlu, Belediye meclis üyeleri Namık Sürmen, Yaşar Mataracı, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu, MHP Ataşehir İlçe Başkanı Mahmut Kılıç, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara,
Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş.

Dernek gecede ödül plaketleri verdi:
Vefa Ödülü: Cihan Kahveci (Adnan Kahveci’nin oğlu), 2010 Yılın Spor Adamı: Şenol Güneş (TS Teknik Direktörü), 2010 Yılı Medyada Yılın Adamı: Mustafa Karaalioğlu (Star Gazetesi genel yayın yönetmeni), 2010 Yılı Sivil Toplum Ödülü: Tekin Küçükali, 2010 Yılın Bürokratı: Orhan Gümrükçüoğlu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER