63 yaşında 3 torun sahibi oto hırsızı

KADIKÖY'DE 63 YAŞINDAKİ OTO HIRSIZI YAKALANDI. 3 TORUN SAHİBİ

63 yaşında 3 torun sahibi oto hırsızı

Kadıköy’de 3 torun sahibi, 63 yaşındaki ‘galoşlu’ oto hırsızı Mustafa B, polisli girdiği amansız kovalamacanın sonunda yakayı ele verdi. B.’nin, otomobillerin kapı kilit gövdesini yerinden söktükten sonra, yanında bulunan 23 farklı anahtardan biriyle aracı çaldığı öğrenildi.

Anadolu Yakası Arabalı Güven Timleri’ne bağlı bir ekip, 2 gün önce gece 04.00 sıralarında Fenerbahçe Şenlik Sokağı’nda devriye görevi yaptığı sırada farları kapalı vaziyette dolaşan bir otomobil fark etti.

POLİSLE KOVALAMACAYA GİRDİ

Otomobili bir süre takibe alan ekip, sürücünün sokak sokak dolaşıp araçları ve evleri izlediğini tespit etti. Bir süre sonra aracı durdurmak isteyen ekip,’DUR’ ihtarı çekti. Polisi uyarısına aldırış etmeyen sürücü, kaçmaya başladı. Fenerbahçe sokaklarında başlayan kovalamacaya resmi ekipler de katıldı. Bu sırada aracın sürücü bir polis aracına kaza yaptırınca ekipler kaçan zanlıyı, kullandığı çalıntı otomobille birlikte kıskıvrak yakaladı.

GALOŞLU HIRSIZ

Üzerinden Şükrü Çetingel adına düzenlenmiş sahte ehliyet çıkan şüphelinin, 63 yaşındaki sabıkalı oto hırsızı Mustafa B. olduğu belirlendi. B.’nin giydiği ceplerinden, hırsızlıkta kullandığı çok sayıda malzeme çıktı. El feneri, kerpeten, ip, İngiliz anahtarı, tornavidanın yanı sıra B.’nin üzerinden çıkan hastane galoşu polisi bile şaşırttı. Titiz hırsızın girdiği evlerde ayak izi bırakmamak için galoş kullandığı kaydedildi.


3 TORUNU VAR

2’si kız 3 torun sahibi Mustafa B’nin, sahip olduğu çantadan 21 farklı otomobil anahtarı da çıktı. B.’nin, gözüne kestirdiği araçların kapı kilidini sökerek içeri girdikten sonra, kendisinde bulunan anahtarlardan uygun olanını kullanarak çok sayıda otomobili çaldığı ifade edildi. Gözaltına alınarak, Göztepe Polis Merkezi’ne götürülen Mustafa B. adliyeye sevk edilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER