Toki  onlarca evi ucuza satacak: 

Türkiye’de ev satın almak isteyenler, uygun fiyattan ev sahibi olabilmenin yollarını arıyor. Ev satın almak isteyenlere devlet müjdesi verildi.

Toki  onlarca evi ucuza satacak: 

Toki  onlarca evi ucuza satacak: 
Türkiye’de ev satın almak isteyenler, uygun fiyattan ev sahibi olabilmenin yollarını arıyor. Ev satın almak isteyenlere devlet müjdesi verildi. Yapılan açıklamaya göre 3 gün sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 34 ilde onlarca konut için açık attırma ile satışa çıkaracak. Vatandaşlar konutlara yüzde25, 40 ve 50 peşinat ile 60 ve 180 ay vadeyle sahip olabilecek.

TOKİ resmi internet sitesi üzerinden yaptığı yazılı açıklama ile konut satış müjdesi verdi. Yapılan açıklamaya göre, 34 ilde 144 konut ile 26 ilde 96 iş yeri açık attırma ile satışa çıkarılacak. 06 Ekim Çarşamba günü saat 10.30’da 144 konut için, 07 Ekim Perşembe günü saat 10.30’da ise 96 iş yeri için müzayede yapılacak. Vatandaşlar internet (www.emlakmuzayede.com.tr) üzerinden de konut ve işyerleri için teklif verilebilecek.

Uygun vade seçenekleri ile satılacak
Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Amasya, Balıkesir, Bitlis, Bolu, Çankırı, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, Karaman, Kars, Kırşehir, Konya, Mardin, Niğde, Osmaniye, Samsun, Siirt, Şanlıurfa, Trabzon, Uşak ve Zonguldak illerinde satışa sunulan iş yerleri yüzde 10 veya 25 peşinat ile 120 ve 180 ay vadeyle alınabilecek.
 
Amasya, Ankara, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bingöl, Bolu, Burdur, Bursa, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Erzincan, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Kütahya, Malatya, Manisa, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak ve Yozgat illerinde satışa sunulan konutlar yüzde25, 40 ve 50 peşinat ile 60 ve 180 ay vadeyle satılacak.

UCUZ EV LİSTESİ İÇİN TIKLA
 

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2021, 18:44

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109