Ataşehir'de Dev gusto merkezi açılıyor

Ziylan Grup Ataşehir'de yeni bir gusto merkezi hayata geçirmeye hazırlanıyor. WaterGarden İstanbul projesinin açılış tarihi belli oldu.

Ataşehir'de Dev gusto merkezi açılıyor
Ataşehir'de Dev gusto merkezi açılıyor

Ziylan Grup Ataşehir'de yeni bir gusto merkezi hayata geçirmeye hazırlanıyor. WaterGarden İstanbul projesinin açılış tarihi belli oldu.

Gayrimenkul alanında faaliyet göstermeye başlayan ayakkabı devi Ziylan Grup Ataşehir'de yeni bir gusto merkezi hayata geçirmeye hazırlanıyor. WaterGarden İstanbul projesinin açılış tarihi de belli oldu.

Halkbank ve Ataşehir Belediyesi'ne komşu konumda, Varyap Meridian'ın arkasında yükselen WaterGarden İstanbul projesinde yemek, eğlence ve şov alanları olacak. Sıra dışı konseptiyle dünyada bir ilk olarak adlandırılan WaterGarden İstanbul Mayıs 2016'ya hazırlanıyor.

Yaklaşık 35 bin metrekare alanda hayata geçirilecek olan Watergarden İstanbul, bir gusto merkezi olarak belirlendi. Watergarden İstanbul projesinde farklı lezzetlerin sunulacağı yeme - içme mekanları olacak. Projede organik pazar alanı, restoranlar, fastfood zincirleri, tiyatro ve sinema alanları, eğlence alanları olacak.

Watergarden İstanbul Ataşehir projesi içerisinde bir blokta rezidans alanı olması planlanıyor. Gastronomi, eğlence ve kültür merkezi olarak planlanan proje 750 milyon TL'ye mal olacak. WaterGarden; gösteri havuzu, nostalji sokağı, organik pazarı ile iddialı olacak ve inşaat aşamasında 1.000, açıldıktan sonra 2 bin kişiye istihdam kapısı açacak.

750 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Watergarden İstanbul yerli ve yabancı turistler için farklı lezzet ve eğlence seçenekleri sunacak. Avrupa'nın en gelişmiş, en büyük ve en kapsamlı show havuzu, Türkiye ve dünya mutfaklarından özenle seçilen yeme içme mekanları, temalı alanlarıyla WaterGarden İstanbul'u, saat sınırlaması olmayan İstanbul'un dinamiklerine yön veren farklı bir konsept olarak hayata geçiriliyor.

Tamamlandıktan sonra da 2 bin kişi istihdam edilecek. Water Garden'ı günde 40-50 bin kişi de ziyaret edecek.Beyoğlu Asmalımescit'ten esinlenerek bir nostalji sokağı da yapılan projede kapsamında yer alacak restoranların en az 50 yıllık tarihi olacağı da belirtildi.

Emlakeki.com

ATAŞEHİR EMLAK HABERLERİ
ATAŞEHİR EMLAKÇILAR ATAŞEHİR İNŞAAT FİRMALARI

OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==> //www.atasehirweb.com/emlak-atasehir/atasehir-ve-kadikoy-icin-riskli-alan-karari-h24380.html

ATAŞEHİR EMLAKÇILAR

ATAŞEHİR İNŞAAT FİRMALARI
ATAŞEHİR EMLAK HABERLERİ ATAŞEHİR EMLAKÇILAR ATAŞEHİR İNŞAAT FİRMALARI OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==> //www.atasehirweb.com/emlak-atasehir/atasehir-ve-kadikoy-icin-riskli-alan-karari-h24380.html ATAŞEHİR EMLAKÇILAR ATAŞEHİR İNŞAAT FİRMALARI

OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==> //www.atasehirweb.com/emlak-atasehir/atasehir-de-arsa-azaldi-firmalar-kentsel-donusume-yoneldi-h25316.html

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2015, 19:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109