Ağaoğlun'dan Ataşehir'e yeni ofis projesi

Ağaoğlu Şirketler Grubu Ataşehir'de yeni bir ofis projesi hayata geçiriyor.

Ağaoğlun'dan Ataşehir'e yeni ofis projesi
Ağaoğlun'dan Ataşehir'e yeni ofis projesi

Ağaoğlu Şirketler Grubu Ataşehir'de yeni bir ofis projesi hayata geçiriyor.

Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun yeni ofis projesi My Newwork, Anadolu Yakası’ndaki değer artışı ile birlikte bölgenin yeni ofis adresi olacak. Özellikle Ataşehir’in İstanbul Finans Merkezi sonrası metro ve tüneller gibi yeni ulaşım yatırımlarıyla desteklenmesi bölgedeki ofis piyasasını da hareketlendirecek.

Yepyeni yatırım fırsatı

İstanbul’un iş ve ticaret hayatının kalbinin atacağı İstanbul Uluslararası Finans Merkezi ve Fenerbahçe Ülker Arena’nın yanı başındaki konumu ile değeri günden güne artacak olan My Newwork, yatırımcılar için çok cazip ve yepyeni bir yatırım fırsatı olacak. My Newwork’de çalışanlar proje içinde yer alan tiyatro salonu ve sanat merkezi ile yoğun iş temposu içinde sosyal ve kültürel aktivitelere çok kolay vakit ayırabilecek.

İmkanlarda sınır yok

Tiyatro salonunda birbirinden profesyonel performanslar sahne alırken, sanat merkezi de sanat galerilerini çalışma hayatına taşıyacak. Proje içindeki oyun alanları da yine iş çıkışlarında ve molalarda çalışanlara keyifli saatler yaşatacak.

Trafik nedeniyle işe geç kalma derdi bitecek

Özgünlük, modernizm, işlevsellik, tasarım ve estetik öğelerin ince bir süzgeçten geçtiği My Newwork, önünde yer alan geniş yollara rağmen oluşturacağı trafiğini mevcut yollardan ayırarak kendi arsasında çözümleyerek, varlığından kaynaklanacak trafiğini kent trafiğinden ayırıyor. Böylece İstanbul’da iş merkezlerinin yoğun olduğu bölgelerde yaşanan trafik sorunu My Newwork’de en aza indirgenmiş olacak.

Hem iş hem eğlence hayat My Newwork’de

30 bin m² ofisi ve 30 bin m²’lik inşaat alanına sahip olan My Newwork  lokasyonu itibari ile hayatın tam merkezinde yer alıyor. My Newwork’un hemen yanı başında Fenerbahçe Ülker Arena, alışveriş merkezleri, hastaneler, markalı konut projeleri bulunuyor. My Newwork, dinlenme alanı ve seyir terası, yeme-içme alanları, lobby girişi ile kendi içinde tam bir yaşam merkezi olarak yükseliyor. My Newwork’un restoran ve kafeleri, İtalyan mutfağından Çin mutfağına kadar Türkiye’nin ve dünyanın ünlü markalarına ev sahipliği yapacak.

Bölge ofis piyasasının merkezi olacak

Hasan Rahvalı, gayrimenkul değerleme şirketlerinin hazırladığı güncel raporlara göre; Anadolu Yakası değer artışında Avrupa Yakası’nı yakaladığı belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Metro, Boğaz’ın altından geçecek tünel ve diğer ulaşım yatırımlarıyla desteklenecek İstanbul Finans Merkezi projesi, Ataşehir’in yükseliş trendini katlayarak büyütecek. Bu bölgede özellikle ofis piyasası Ataşehir’i merkezine alarak TEM ve D-100 çevresinde alt bölgelerin oluşmasına yol açacak. Finans merkezi ve metro bağlantısının tamamlanmasından sonra ise Ataşehir’in İstanbul’un en değerli bölgelerinden biri olması kaçınılmaz.”

Hafriyat ve beton dökme tamam, inşaat sürüyor

MY Newwork projesindeki son gelişmeler hakkında bilgi veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası Hasan Rahvalı şöyle konuştu: “My Newwork projemizde hafriyat ve beton dökme çalışmalarını tamamladık. İnşaat tüm hızıyla devam ediyor. Ülkemize, İstanbul’a yeni bir değer kazandırmak için elimizden gelenin en iyisini yapma gayretindeyiz.”

İşte fiyatlar işte fırsatlar

Yüksek Mimar Ömer Çamoğlu tarafından projelendirilen My Newwork, sadece mimari açıdan estetik bir iş merkezi değil finans merkezlerinin de merkezinde prestijli bir yatırım olma özelliği taşıyor. Toplam 14 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Ataşehir My Newwork projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 5.020 dolardan başlıyor. Bir bütün olarak kullanılabilme imkanı tanıyan 1468 m² büyüklüğe sahip bir katta 106 m² ile 172 m² metrekare arasında değişiklik gösteren 11 adet ofis yer alacak. Teslimlerin 2017 Mart ayında yapılması planlanan My Newwork Ataşehir projesinde yüzde 50 peşinatla 30 ay boyunca 0 faiz ve % 100’e kadar banka kredisi kullanım imkanı sağlanıyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2015, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER