Yeşil Kundura ailesi Hush Puppies ve Sebago ile büyüyor

Erkek ve kadın ayakkabı modelleriyle konfor ve şıklığı bir araya getiren Sebago, Türkiye’de ilk kez Yeşil Kundura güvencesiyle satılacak.

Yeşil Kundura ailesi Hush Puppies ve Sebago ile büyüyor
 Yeşil Kundura ailesi Hush Puppies ve Sebago ile büyüyor

Sağladığı rahatlık ve şıklıkla dünyanın en çok tercih edilen ayakkabı markaları arasında yer alan Hush Puppies yeniden Yeşil Kundura ailesine dönerken, tüm dünyada bir trend yaratarak, birbirinden farklı erkek ve kadın ayakkabı modelleriyle konfor ve şıklığı bir araya getiren Sebago, Türkiye’de ilk kez Yeşil Kundura güvencesiyle satılacak. 

Dünyanın en kaliteli ve tanınmış ayakkabı markaları arasında yer alan Hush Puppies yuvaya döndü. Marka, Türkiye macerasına yeniden Yeşil Kundura mağazaları ve Yeşil Kundura yetkili bayilerinde devam ediyor. Ailenin yeni üyesi Sebago ise tarzını Yeşil Kundura çatısı altında yansıtarak Türk tüketicisi ile buluşuyor. 
Yeşil Kundura Genel Müdürü Hüseyin Kızanlıklı, uzun süre distribütörlüğünü yaptıkları Hush Puppies ile yeniden bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Hush Puppies ve aramıza yeni katılan Sebago’yla büyük bir sinerji kazanacağız. Bu değerli markaları Türkiye’de hak ettikleri konuma getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.
1958 yılında ilk gündelik ayakkabı trendini yaratarak ayaklara sağladığı rahatlıkla sektöre damga vuran Hush Puppies, her zaman modern ve rahatlığın öncüsü oldu. Zamansız stili, müşterilerine sağladığı konforla güvenilir ve yaşam dolu bir marka olarak tanınıyor. 
1946’da New England Bölgesi’nde doğan Sebago da, rahatlık ve şıklığı ön plana alan sıra dışı çizgisiyle başta iş dünyası, tekne tutkunları ve gençler olmak üzere şıklığından ödün vermeyenlerin tercih ettiği bir marka olarak öne çıkıyor.
Hush Puppies ve Sebago’nun her yaşa ve her tarza uygun koleksiyonlarını Yeşil Kundura Mağazaları’nda, Yeşil Kundura Bayileri’nde ve online alışveriş sitesi www.yesil.com.tr ’de bulabilirsiniz.


Yeşil Kundura Hakkında:
1948 yılında kurulan ve Yeşil Holding A.Ş.’nin en köklü şirketi olan Yeşil Kundura, 68 yıldır ürünleri nesilden nesile kullanılan, sektöründe en köklü markalardan biridir. Ayakkabı sektöründe başarılı şekilde uyguladığı farklı konseptler ile dünyadaki trendi yakalayan ve Türkiye’de ayakkabı sektöründe ilklerin öncüsü olan firma, Türkiye’de ilk iş ve güvenlik botu üretimi, Türk özel sektöründe ilk askeri bot üretimi, Türkiye’de ilk ayakkabı ve bot ihracatı, Türkiye’de ilk ayakkabı market zinciri ve Türkiye’de ilk online ayakkabı mağazası sistemi ile dikkat çekmektedir. CAT ve Harley-Davidson gibi dünya markalarının Türkiye temsilciliğini yapan Yeşil Kundura’da üretim, Çorlu’daki 15,000 m2’lik modern teknolojiyle donatılmış tesislerinde yapılmaktadır. Yeşil Kundura, 20 yıldır aktif olan bayi ağı ile 61 şehirde 160’un üstünde iş ortağı ile birlikte çalışmaktadır. TSE kalite belgesine ve CE sertifikasına sahip Yeşil Kundura, yılda 3 milyon çift ayakkabı üretme kapasitesine sahiptir. 

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2017, 01:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109