Varan Turizm 70 milyon TL'lik yerli otobüs satın aldı

Varan Turizm, filosuna Mercedes-Benz’ten satın aldığı 33 adet otobüsü eklediğini duyurdu.

Varan Turizm 70 milyon TL'lik yerli otobüs satın aldı
 Varan Turizm 70 milyon TL'lik yerli otobüs satın aldı

Varan Turizm, filosuna Mercedes-Benz’ten satın aldığı 33 adet otobüsü eklediğini duyurdu.

Varan Turizm, Mercedes-Benz Türk Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda üretilen ve bugünkü değeriyle 70 milyon TL’yi aşkın 33 adet yeni otobüs alımı gerçekleştirerek 2020’nin bu alandaki en büyük yatırımına imza attığını duyurdu.
Şehirlerarası yolcu taşımacı markası Varan Turizm, filosuna Mercedes-Benz’ten satın aldığı 33 adet otobüsü eklediğini duyurdu.

Yapılan açıklamaya göre, Mercedes-Benz Türk Bayii Koluman aracılığıyla satışı gerçekleşen 33 adet Mercedes-Benz marka otobüs 27 adedi Mercedes-Benz Tourismo 16 RHD 2+1, 2 adedi Mercedes-Benz Tourismo 16 RHD ve 4 adedi ise Mercedes-Benz Travego 15 SHD’den oluşuyor.

Satışa ilişkin konuşan Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu, "Türkiye’de üretilen her 2 otobüsten biri Mercedes-Benz Türk Hoşdere Otobüs Fabrikası’ndan çıkarken, Türkiye’den ihraç edilen her 10 otobüsten 6’sı ise yine Mercedes-Benz Türk’e ait.

Fabrikamızda üretilen her bir aracın en yüksek güvenlik standartları ile beraber en yüksek konforu sunması ve bunu müşterilerimizin kullanım süreleri boyunca en düşük işletim giderleri ile sağlamasını hedefleyerek üretiyoruz." dedi.

Varan CEO’su Kemal Erdoğan ise, teslimat töreninde yaptığı konuşmada, "23 Temmuz 2020’de Ankara Söğütözü’nde açtığımız terminalimizin ardından bugün hem İstanbul Ataşehir’deki terminalimizin açılışını gerçekleştiriyoruz hem de filomuza kattığımız yeni otobüslerimizle Türkiye’de ulaşım sektörüne önemli katkılar sağlamayı amaçlıyoruz" dedi.

VARAN TURİZM ATAŞEHİR

Adres: Kayışdağı Mah. Dudullu Yolu Cad. No:40 Ataşehir - İstanbul
VARAN TURİZM BOSTANCI 
Adres: 
Bostancı Eminalipaşa Cad. No 101
VARAN TURİZM KADIKÖY
Adres: 
Rasimpaşamah. Rıhtım Cad. Artırdı Han. No: 40-42 A Kadıköy -istanbul

VARAN TURİZM İLETİŞİM

MERKEZ
Mutlukent Mahallesi 1942.Cadde No:37 Çankaya / Ankara
TEL. : (0850)-577-99-99



VARAN TURİZM ONLİNE BİLET


Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2020, 21:00

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109