THY Uçuracak!

3 Şubat’taki sürpriz sefer facebook ve twitter'dan ilan edildi THY, Facebook ve Twitter'da 13 Şubat'ta büyük bir sürprize hazırlandığını duyurdu. Şirketin kampanyayla yurtiçinde vergi hariç bilet fiyatını 50 liraya çekeceği belirtiliyor.

THY Uçuracak!

Türk Hava Yolları (THY), Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde 13 Şubat'ta büyük bir sürprize hazırlandığını açıkladı. Sosyal medyada THY'nin ‘13 Şubat'ta şaşırtıcı fırsatlarla Türkiye'yi çepeçevre dolaşıyoruz. Sürprizlerimize hazırlıklı olun' mesajları dolaşıyor. THY'nin 13 Şubat'ta açıklayacağı sürpriz büyük bir merakla beklenirken bunun özellikle iç hatlarda başlatacağı büyük bir promosyon kampanyası olduğu tahmin ediliyor. Edinilen bilgilere göre kampanyada bilet fiyatlarının vergiler hariç 50 TL civarında olacağı belirtiliyor. Bu vergi ve biletleme ücreti eklendiğinde 90 liraya karşılık geliyor. Öte yandan, Ocak-Aralık 2010 dönemine kıyasla 2011 yılında dıştan dışa uçan yolcu sayısında yüzde 21,2 artış sağlayan THY, daha karlı olan İstanbul'u bağlantı noktası olarak kullanarak dıştan dışa uçan yolcu sayısını bu yıl yüzde 40'a çıkarmayı hedefliyor.Uzun hat uçuşlarında ki transit yolcu sayısının sürekli artması nedeniyle bu hatlarda frekans artışına giden THY yeni uzun hat noktalarına da uçmaya başlayacak.

NEW YORK UÇUŞU 3'E ÇIKARILIYOR
Haziran ayından itibaren Arjantin'in başkenti Buenos Aires'e de 4 sefer düzenleyecek olan THY, İstanbul New York uçuş sayısını bir süre önce günde 2'ye çıkarmıştı. Bu hattaki transit yolcu sayısından oldukça memnun olan THY'nin İstanbul New York uçuşları bu yaz günde 3 sefere çıkıyor. Uçuşlar Airbus 330-300 tipi uçaklarla gerçekleştirilecek. 28 Mayıs 2012'den itibaren yapılmaya başlanacak olan üçüncü seferler 16 Eylül 2012 tarihine kadar sürecek. Özellikle bu hatta New York'tan İstanbul aktarmalı olarak İsrail'e giden veya İsrail'den gelip İstanbul aktarmalı New York'a giden transit yolcu sayısı da bir hayli fazla.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER