Tarım kredi market Ayçiçek Yağı fiyat indirimi yaptı

Tarım kredi market yapılamaz denileni yaptı! Vatandaşlar kuyruk oldu! Ayçiçek Yağı fiyat indirimi akıl alır gibi değil

Tarım kredi market Ayçiçek Yağı fiyat indirimi yaptı

Tarım kredi market Ayçiçek Yağı fiyat indirimi yaptı

Tarım kredi market yapılamaz denileni yaptı! Vatandaşlar kuyruk oldu! Ayçiçek Yağı fiyat indirimi akıl alır gibi değil.

Tarım Kredi Kooperatifi marketleri indirimin nirvanasına çıktı. Bu anlamda 5 Litre Ayçiçek Yağı fiyatları çılgınca indirime girmiş durumda. A101-ŞOK-BİM ve daha nice markette böyle fiyatları kesinlikle bulamazsınız.
Son dönemde yaşanan zamla sonrasında Ayçiçek Yağı fiyatları cepleri yakmıştı. Bu anlamda Tarım kredi Kooperatifi marketlerinden bomba indirim haberleri geldi. Bu haberler sonrasında vatandaşlar bayram etti. Tarım Kredi marketleri vatandaşın cüzdanına cebine ve bütçesine hitap eden fiyatlar vererek kampanyalar yapmayı sürdürüyor. Düzenli olarak aktüel ürün kataloğu ve fiyatlarını sunan Tarım Kredi marketleri bu kez başka bütün marketlere alan okudu! Nisan ayı ürün kataloğunda yer alan 5 litre Ayçiçek yağında şok fiyat verdi.

5 LT TMO Ayçiçek Yağları
Tarım Kredi marketleri şu an pazarının en cazip fiyatlı adresleri olarak ilgi çekiyor. 1 aşana bir ücretsiz kampanyaları, seçili ürünlerde %50 indirim kampanyalarından sonra bu kez de 5 litre Ayçiçek yağında bomba indirim müjdesi verildi. Diğer BİM-A101 ve Şok büyük market zincirlerinde 150 TL ve 170 TL aralığında değişen 5 litre Ayçiçek yağı fiyatları Tarım Kredi marketlerinde 129 TL olarak sunuluyor. 

Tarım Kredi Marketler indirimli diğer ürünler 
Sunduğu mamüller ve fiyatları ile son dönemlerin en çok tercih edilen marketlerinin başında yer alan Tarım Kredi Marketler hafta sonucunda et mamüllerinde ön plana çıktı.

%20 Yağlı Dana Kıyma 400 gr 41,25 TL'den satılıyor

Dana-Kuzu Satır Köfte 400 gr 38,75 TL'den satılıyor

Dana Kuşbaşı 400 gr 43,25 TL'den satılıyor

Limon'un kg fiyatın 6.25 TL'den satılıyor

Portakalın kg fiyatı 6.25 TL'den satılıyor

Havuç kg fiyatı 4.25 TL'den satılıyor

salatalık kg fiyatı 4.25 TL'den satılıyor
 

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER