Pegasus yeni uçaklarına kızlarınızın adını veriyor.

Pegasus yeni uçaklarına kızlarınızın adını veriyor.

Pegasus yeni uçaklarına kızlarınızın adını veriyor.
Pegasus Hava Yolları’ndan, Türkiye’nin en yeni uçak filosuna Aralık ayında katılacak 2 adet Boeing 737-800’üne kızınızın ismini yazdırma fırsatı.

“Uçmak Herkesin Hakkı” ilkesiyle Türk halkını uçmanın en ekonomik yolu ile tanıştıran Pegasus’ un, 2011 yılı boyunca teslim alınacak uçaklarla yıl sonunda Boeing 737/800 filo yaşı 2.58 olacak. Gençleşen filosuna yeni katılan Boeing 737-800’lere Pegasus Aile bireylerinin son doğan kız çocuklarının adını veren Pegasus, Dünyanın En Güzel Hediyesi Kampanyası ile bu geleneğini bir seferliğine misafirleri ile paylaşıyor.

Pegasus Hava Yolları’nın Aralık ayında teslim alacağı 26 ve 27.’inci Boeing 737-800’üzüne kızının ismini vererek, onun adını göklere yazdırmak isteyen 10 yaşına kadar kız çocuğu sahibi olan ebeveynler, 31 Ağustos 2011 tarihine kadar; www.dunyaninenguzelhediyesi.com  internet sitesine girerek hem kampanyaya katılabilecek, hem de çocuklarına anı olarak saklayabilecekleri bir animasyon film sahibi olabilecekler.

www.dunyaninenguzelhediyesi.com  internet sitesine giren misafirler yalnızca çekilişe başvurmakla kalmayıp, sadece kızlarının değil, oğullarının da maksimum 2 MB büyüklüğündeki fotoğraflarını siteye yükleyerek, çok eğlenceli bir video yaratarak, yarı animasyon, yarı prodüksiyon videonun başrolünde çocuklarını oynatabilecekler.

Her videonun kendine özel bir linki oluşturulmasıyla, misafirler hazırlanan videoları istedikleri zaman, izlemek için saklayabiliyor, istedikleri zaman da Facebook ve Twitter başta olmak üzere sosyal ağlarda ve mail ortamında paylaşabiliyorlar.

Ucuz Uçak Bileti Satan Firmalar

THY, Ucuz Uçak Bileti

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2014, 16:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109