Papa John's Pizza'da Mutlu Pazartesiler dönemi başlıyor.

Diğer İller Papa John's Pızza'da Mutlu Pazartesiler Papa John's Pizza restoranlarında Mutlu Pazartesiler dönemi başlıyor.

Papa John's Pizza'da Mutlu Pazartesiler dönemi başlıyor.
 Papa John's Pizza'da Mutlu Pazartesiler dönemi başlıyor.

Dünyanın en büyük 3. Pizza zinciri Papa John's Pizza, Pazartesi günlerine özel kampanyası ile haftanın başlangıç gününü ziyafete dönüştürüyor.

Pazartesi günleri Papa John's Pizza restoranlarından evinize sipariş edeceğiniz her orta boy pizzanın 2.si bedava. Mutlu Pazartesileri doyumsuz Papa John's lezzetleriyle harmanlamanın şimdi tam zamanı.

29 Şubat 2012 tarihine kadar Papa John's Pizza'dan alacağınız herhangi orta boy pizza'nın 2.si 5 TL ve yine herhangi büyük boy pizzanın 2.si 6 TL'lik fiyatlarıyla bütçenizi zorlamıyor.

Papa John's Pizza lezzetlerini dilerseniz bir telefonla evinizde, dilerseniz Selamiçeşme, Viaport AVM, Ataşehir, Bostancı, Çekmeköy, Esentepe, Sapphire İstanbul AVM, Teşvikiye/Fulya, Şişli/Bomonti ve Yeşilköy Papa John's Pizza şubelerinde keyifle tadabilirsiniz.

Papa John's Farkı…

Dünya'nın en büyük 3'üncü pizza zinciri Papa John's, 1984 yılında John Schnatter'in pizza aşkıyla doğan ve tek bir dükkanla başlayan yolculuğuna bugün 32 ülkede 3.800'ü aşkın restoranla devam ediyor. John Schnatter, en kaliteli ve taze malzemelerle en lezzetli pizzaları yapma arzusu ile babasının restoranında pizza serüvenine başladı.

Müşteri Memnuniyeti 1.'lik ödülünü son 10 yıldırkazanan Papa John's Pizza, Amerika'nın en hızlı büyüyen 1. Pizza zinciridir.

2008 yılında Türk tüketicisinin beğenisine sunulan Papa John's Pizza'nın farkı dondurulmayan orijinal hamuru, mozzarella peyniri, enfes ve tamamen doğal domates sosu, kullandığı %100 dana eti ve damak tadınıza uygun seçeceğiniz taze malzemeler ile hazırlanır.

Papa John's pizzalarında asla dondurulmuş gıda kullanılmaz. Pizza kenarları kabarık ve lezzetlidir. Her pizzanın yanında ikram edilen özel sarımsak sosu ve pepperoncini biberi, pizza kenarı ile mükemmel bir lezzet oluşturur.


  Papa John's Pizza Adres ve Telefonları İçin Tıkla

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2016, 21:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER