Öğretmenin Meyve Sepeti 51 Kişiye İş Kapısı Oldu

15 yıllık İngilizce öğretmenliğinin ardından ticarete atılan girişimci kadın Devrim Aydın, “Nefis Demet” ile kendi markasını kurmayı başardı.

Öğretmenin Meyve Sepeti 51 Kişiye İş Kapısı Oldu
 Öğretmenin Meyve Sepeti 51 Kişiye İş Kapısı Oldu
15 yıllık İngilizce öğretmenliğinin ardından ticarete atılan girişimci kadın Devrim Aydın, “Nefis Demet” ile kendi markasını kurmayı başardı. Kadın girişimci Devrim Aydın, 15 yıllık İngilizce öğretmenliğinin ardından hediye konseptinin yeni trendi ‘meyve sepeti’yle ticarete atılarak hem kendi markasını kurdu hem de sektörünün birincisi olmayı başardı.


Birbirinden ilginç tasarımlı meyve demetleriyle özel günlerin en farklı hediyelerini oluşturan Aydın’ın Levent, Tuzla, Avcılar, Ümraniye olmak üzere İstanbul’da dört, Ankara’da bir şubesi bulunuyor. Devrim Aydın, 51 kişiye istihdam sağladığını, çalışanlarının büyük bir bölümünü kadınların oluşturduğunu söyledi. Aydın, meyvelerin günlük olarak ayıklanıp işleme sokulduğunu aktardı.



Devrim Aydın, tasarımlı meyve sepetleri en çok Anneler Günü, yılbaşı, Sevgililer Günü, Kadınlar Günü, Öğretmenler Günü ve doğum günlerinde talep görüyor, en çok tercih edilen meyve ise çilek olduğunu ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER