Oerlikon‘dan kaynak ustalarına büyük bir yenilik! Magma Şehrimizde !

Oerlikon‘dan kaynak ustalarına büyük bir yenilik! Magma Şehrimizde !

Oerlikon‘dan kaynak ustalarına büyük bir yenilik!  Magma Şehrimizde !
Oerlikon Kaynak Elektrodları firmasının düzenlediği tanıtım etkinliği kaynaşma içinde geçti. Kaynak ustası işinin ehlidir ve kaynak sanattır, Elektrod ve kaynak makinesinin işlevi kaynakçıya problem çıkartmamaktır sloganını tekrarlayan Magmaweld, geçmişten aldığı birikimle geliştirdiği, yenilikçi, çevre dostu ve enerji tasarruflu ürünlerini kaynak ustasının hizmetine sundu. Oerlikon kaynak firmasının yeni tanıtımını yaptığı Magmaweld makinesi büyük beğeni topladı.

Yeni kaynak makinesi ile kaynakçıların işi daha da kolaylaştı, artık Magmaweld ile işinin ustası kaynakçılar bu makine sayesinde kesintisiz kaynak yapmasına çıraklık ediyor. Kaynak ustasının, sanatını icra ederken yaşadığı sorunlardan dolayı değil, sadece kendi istediği zaman mola vermesini hedefleyen Magma, bu molayı paylaşmak için

Anadolu’yu karış karış geziyor.

Oerlikon yetkilileri düzenledikleri tanıtım organizasyonunu şöyle anlattılar. “Tanıtım gününe katılan ustalarımıza yiyecek içecek ikramı yapılmasının yanı sıra, kalem, bloknot, şapka vb. gibi promosyon ürünlerde dağıtmaktayız. Ayrıca anket çalışmasına katılan kaynak ustalarımıza çekiliş ile 10 adet invertör makine hediye ediyoruz. Ustalarımıza geliştirdiğimiz son teknoloji kaynak makinelerinin, ne kadar zaman ve enerji tasarrufu yaptığını da anlatmaktayız.” dediler.

Kaynak makinalarının ve kaynak elektrotlarının üreticisi olan ülke genelindeki güvenilir ismi Oerlikon’un yeni ürünü işinin ehli kaynak ustalarınca şimdiden çok büyük beğeni toplamakta ve tercih edilen güvenilir marka Oerlikon’un tüm ürünleri gibi yeni ürünü olan Magmaweld’de piyasada en çok tercih edilen ürünler arasında en birinci sırada olmanın gururunu yaşamaktadır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109