LEZZET İMPARATORLUĞU, ŞANLIURFA’DA

Türkiye’de başta nefis kenar olmak üzere pizza sektöründeki pek çok yeniliğin mucidi Little Caesars, büyüme hamlesine 8 bin yıllık tarihi geçmişe sahip Şanlıurfa ile devam ediyor.

LEZZET İMPARATORLUĞU, ŞANLIURFA’DA
LEZZET İMPARATORLUĞU, ŞANLIURFA’DA
Türkiye’de başta nefis kenar olmak üzere pizza sektöründeki pek çok yeniliğin mucidi Little Caesars, büyüme hamlesine 8 bin yıllık tarihi geçmişe sahip Şanlıurfa ile devam ediyor. 25 Nisan’da gerçekleşen açılış ile Little Caesars, enfes lezzetlerini şimdi de Şanlıurfalılarla buluşturmaya başladı.

29 Nisan 2016, Şanlıurfa;

Lezzet İmparatorluğu Little Caesars, büyüme hamlesine yeni şube açılışları ile devam ediyor. Türkiye’nin birçok noktasında tüketiciyle buluşan Little Caesars, şube ağına 8 bin yıllık tarihi geçmişe sahip Şanlıurfa’yı da ekledi.

Türkiye’de 1996’dan bu yana Çelebi Holding güvencesi ile faaliyet gösteren Little Caesars, Şanlıurfa’daki ilk şubesini 25 Nisan’da açtı. Şube, gece 02.00’ye kadar Şanlıurfalılara hizmet verecek.

Little Caesars’ın Şanlıurfa şubesi için düzenlenen açılış törenine Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, KOSGEB Şanlıurfa Müdürü İdris Erkeksoy, Little Caesars EMEA Bölge Direktörü Kawa Jaff ve Little Caesars Türkiye Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cem Gökdoğan’ın yanı sıra Şanlıurfalılar ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Şanlıurfalılarla lezzetlerini buluşturan Little Caesars, ilk günden pizza severlerden büyük ilgi gördü.

Açılış sırasında konuşan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, bölgenin önemine vurgu yaptı: “Özellikle KOSGEB desteğiyle açılan bu şık ve güzel restoranın bölgeye ve Şanlıurfa’ya hayırlı olmasını temenni ediyorum. Little Caesars gibi global bir markanın burada şube açmış olması bizim için büyük önem teşkil ediyor. Bu iş yerinin açılmasına vesile olan ve yatırımcı bakış açısıyla yaklaşımlarda bulunan Sayın Ömer Faruk Saraç’ı da tebrik ediyorum.”

Yatırım konusuna dikkat çeken KOSGEB Şanlıurfa Müdürü İdris Erkeksoy ise, “Özellikle genç bir yatırımcının bu bölgede KOSGEB desteği ile böyle bir girişim gerçekleştirmiş olmasını son derece önemli görüyoruz. Bizler, bölgedeki bu ve bunun gibi yatırımlara destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

ABD Michigan’da 1959’da Mike ve Marion Ilitch tarafından kurulan, bugün dünya üzerinde 19 ülkede, 6 binin üzerinde restoran sayısına ulaşan Little Caesars’ın ülkemizde son iki yıldır çok başarılı bir büyüme grafiği çizdiğini konuşması sırasında anlatan Gökdoğan, “2015 yılında bir önceki yıla oranla satış alanında yüzde 32’lik bir büyüme sergiledik. Tüm dünyadaki Little Caesars’lar arasında en çok satış yapan 5 ülkeden biri olduk. Şirket olarak yakaladığımız büyümeyi, satış ve şubeleşme alanında yakaladığımız başarıyı bu yıl da devam ettirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Türkiye’deki istikrarlı büyümesinde, ürün lezzetinin ve franchise sisteminin büyük rolü olduğunu belirten Gökdoğan, “Büyümemizi franchise ağırlıklı sürdürüyoruz.

Ürünlerimizin lezzetini deneyimleyen tüketicimiz franchisee’miz olmak için bize müracaat ediyor. Şanlıurfa’daki şubemiz de franchisee’mizin yatırımı ile faaliyete girdi. 2015 yılsonu itibariyle aramıza yeni katılan franchisee’lerimiz ile şubelerimizin yüzde 70’i franchise, yüzde 30’u da şirket şubeleri olarak işletiliyor. Özellikle bu sene Anadolu’ya açılma kararı aldık ve büyümek için yeni kentlere odaklandık. Şanlıurfa da hedef kentlerimizin başında geliyordu. Tüm Türkiye’den Little Caesars gibi global bir markaya yatırım konusunda oldukça olumlu geri dönüşler alıyoruz. Yurt içinde yeni yatırımcılarla büyüme hızımızı daha da artırarak 2018 - 2019 itibariyle 300 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Açılışta açıklama yapan bir diğer isim olan Little Caesars EMEA Bölge Direktörü Kawa Jaff, “Türkiye bizim için çok önemli. İstanbul, Türkiye’deki tek çekim noktası değil. Potansiyeli bu kadar yüksek olan Şanlıurfa’da şube açtığımız için mutluyuz” dedi.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER