Kipa, Bayram'da 415 ton tatlı sattı

Kipa Alışveriş Merkezlerinde Ramazan Ayı Boyunca 415 ton tatlı satışı yapıldı.

Kipa, Bayram'da 415 ton tatlı sattı
Kipa, Bayram'da 415 ton tatlı sattı

Kipa Alışveriş Merkezlerinde Ramazan Ayı Boyunca 415 ton tatlı satışı yapıldı.

Ramazan ayı boyunca müşterilerine birbirinden özel kampanyalar ve indirimler ile kaliteyi keyifli alışveriş ortamında sunan Kipa, bayramda geleneksel Türk tatlıları ile taçlandırdı.

 Geniş bir alanda, bol çeşit, dev tepsiler ve geleneksel sunumu ile Kipa tatlıları, müşterilerden yoğun ilgi gördü. Ramazan ayı ve bayram süresince indirimler ile aileler ve misafirleri için en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla satın alma imkanını sunan Kipa mağazalarında, 415 ton tatlı satışı yapıldı. Kipa’nın en gözde ürünlerinden ev baklavası, cevizli ve çikolatalı baklavaları yine, müşteriler tarafından en çok rağbet gören ürünler oldu.

“Unlu mamul satışlarından memnunuz”
 
Özellikle küçük formatlı mağazalarda yenilenen unlu mamüller reyonlarının gördüğü yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti dile getiren Kipa Pazarlama Direktörü Ali Öztekin, “Kipa’nın bol çeşitli, kaliteli ve taze ürünleri bir arada sunan unlu mamuller kısmı, ilk hizmet vermeye başladığımız günden bu yana, mağazalarımızın en gözde reyonlarından bir tanesi. Yenilenen unlu mamuller departmanımız özellikle küçük formatlı mağazalarımızda, taze sıcak ekmek, simit, pide gibi ürünler yoğun ilgi görüyor. Hatta Kipa’nın unlu mamuller reyonu, çeşitliliği ve kalitesi ile Ege Bölgesi’nde baklava denilince ilk akla gelen satış noktası haline geldi.” diye konuştu. Öztekin, Ramazan ayı ve Bayram boyunca tüm Kipa mağazalarında 415 ton tatlı satışı yapıldığını, bunun 188 tonunun baklava satışı olduğunu ifade etti.


KİPA İSTANBUL MAĞAZALARI ADRES VE TELEFONLARI

KİPA MAĞAZALARI ADRES VE TELEFONLARI

ATAŞEHİR AVM ADRES VE TELEFONLARI

ATAŞEHİR TATLI VE BAKLAVA FİRMALARI, ADRES VE TELEFONLARI


Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2014, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER