İTO'ya Yeni iş fikirleri için başvurular başladı

Yeni iş fikirlerinin ticarileşmesi için girişimciye destek olan İTO Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi, başvuruları almaya başladı.

İTO'ya Yeni iş fikirleri için başvurular başladı
İTO'ya Yeni fikirleri için başvurular başladı
Yeni iş fikirlerinin ticarileşmesi için girişimciye destek olan İTO Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi, başvuruları almaya başladı. Merkez, yenilikçi fikir sahiplerinin yanı sıra, 0-4 yaş arası işletmelere de destek olacak.
Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi, geleneksel ticaretin kalbinin attığı Eminönü’nde başvurularını almaya başladı.

İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) kurduğu Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi, geleneksel ticaretin kalbinin attığı Eminönü’nde başvurularını almaya başladı. Yaklaşık 7 bin metrekare alan üzerine kurulu olan Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi, yeni iş fikirlerinin ticarileşmesi ve ticarileştikten sonra büyümesi süreçlerinde girişimcilere, girişimcilik ve inovasyon üzerine her türlü desteği profesyonel hizmet anlayışı ile sunuyor. Merkez, girişimciliğin yaygınlaştırılması için mücadele eden bir sosyal yapı olarak görevini sürdürüyor.

TÜM İMKANLAR SUNULUYOR

Merkez; faaliyetlerini ‘Girişimcilik ve Ticarileştirme Ofisi’, ‘İş Geliştirme ve Yenilikçilik Ofisi’ ve ‘Marka ve Patent Ofisi’ birimleriyle yürütüyor. Ön Kuluçka Merkezi ve Kuluçka Merkezi niteliklerini taşıyan ‘Bilgiyi Ticarileştirme Atölyesi’ ve ‘Yeni Doğan Şirket Ünitesi’ startup’lara ihtiyaçları olabilecek her türlü imkanı sunuyor.

DANIŞMANLIK DESTEĞİ

Bu olanaklardan bazıları ise ofis, altyapı, seminer ve toplantı salonları, çalışma alanları, ortak sosyal alanlar, yüksek hızlı internet, spor salonu, açık hava sineması ve etkinlik alanı gibi fiziksel imkânlardan oluşuyor. Bunların yanı sıra Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi süreçleri; hızlandırma programları, yatırımcı programları, hackathon’lar, codefest’ler, iş modeli geliştirme danışmanlık destekleri, fikri ve sınai mülkiyet danışmanlık destekleri, patent başvurusu hazırlama ve lisanslama desteği, eğitimler, seminerler, danışmanlık faaliyetleri ve çeşitli etkinliklerden oluşuyor.

0-4 YAŞ ARASI İŞLETMELERE DE DESTEK OLACAK

Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi; araştırma, fikir, icat, buluş ve yeni ürün geliştirme, patent başvurusu yapma, tescilleme, gelir modeli tasarlama, ticarileşme, pazarlama ve yaygınlaştırma aşamalarından oluşan bilginin ticarileşmesi sürecinde, yeni mezun potansiyel müteşebbislere, girişimcilere, mucitlere, yenilikçi fikir sahiplerine ve 0-4 yaş arası işletmelere de destek olacak.

NASIL FAYDALANILIR

Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi’nin sunduğu imkanlardan faydalanmak için www.btm.istanbul adresinden ‘Bilgiyi Ticarileştirme Atölyesi’ ya da ‘Yeni Doğan Şirket Ünitesi’ başvuru formunu doldurmak yeterli.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER