İnternetten para kazanmanın 3 gerçek yolu

İnternetten para kazanma yolları günümüzde ek gelir elde etmek isteyen kişiler tarafından sıkça kullanılmaktadır.

İnternetten para kazanmanın 3 gerçek yolu
İnternetten para kazanmanın 3 gerçek yolu

İnternetten para kazanma yolları günümüzde ek gelir elde etmek isteyen kişiler tarafından sıkça kullanılmaktadır.

Bu yazımda internetten para kazanmak isteyenlerin deneyebilecekleri ve gerçekten para kazanılan bazı yöntemlere yer vereceğim. Bunların dışında e-mail okuma,anket doldurmagibi yöntemlere fazla itibar etmeyin, çünkü bu tarz yöntemlerle kazaılacak paraların miktarı çok düşüktür.

Ürün satarak para kazanma


İnternetten üzerinden para kazanılabilecek ve sadece ek iş olarak da değil tam zamanlı olarak çalışılabilecek yöntemlerin başında ürün satışı geliyor. Online alışverişin hacmi her yıl daha da genişliyor. İnsanlar çeşitli ürünleri internetten sipariş veriyorlar. Biliyor ki çoğunuz bu işle uğraşmak istersiniz ama en büyük engel genelde olduğu gibi sermayedir. İkinci engel ise ne ürün satacağım,ürünü nasıl temin edeceğim gibi kafakarıştıran sorulardır.

Bu tür soruların hepsinin tek cevabı var o da başkalarının ürünlerini satarak bu işlere başlamak, sermayeyi biriktirdikten sonra da kendi ürünlerinin satışına başlamak.

Mevcut bilinen markaların veya belli ürünlerin satışını yaparak paralar kazanabilirsiniz. Buna satış ortaklığı adı verilmektedir. Bu konuda daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz.

Yazı yazarak para kazanma

İnternete geliştikçe çeşitli konularda özgğn metinlere çok yoğun olarak talep ortaya çıkmıştır. Kalemine güvenen kişiler bu metinlerin yazarlığını yaparak iyi paralar kazanabilirler. Tabii burada bilinmesi gereken şey, internete için yazı yazma işi gazete veya dergilere yazı yazmaya benzemez. İşin bazı püf noktaları da var. Bu konu ile ilgili detaylı bilgilere ise buradan ulaşabilrisiniz.

Blog açarak para kazanma

Bu tür para kazanma yöntemi genelde pasif para kazanma olarak tabir edilir. Bir site veya blog açıyorsunuz öncelikle. Ücretsiz olarak blog açmak için blogger gibi servisleri kullanabilirsiniz. Daha sonra kendinize belirlediğiniz alan seçiyorsunuz. Bu alanda yazılar yazmaya başlıyorsunuz. Ve blogunuza içerik tabanlı reklamlar (Google Adsense gibi) almaya başlıyorsunuz.

Ziyaretçilerin reklamlara tıklayıp siteleri gezmesinden siz para kazanıyorsunuz. Şimd diyeceksiniz bu iş bu kadar basit mi? Tabii olay sadece yazı yazmakla bitmiyor. Çünkü her gün çok sayıda blog açılmakta ve yazılar yazılmaktadır. Sizin bu bloglardan farkınız olmalı. Özellikle de yazılarınız arama motorunda üst sıralarda çıkacak ki ziyaretçiler gelip blogunuzu okusunlar. Bunun için de SEO, yani arama motoru optimizasyonu kavramı ile tanışmalısınız. Detaylı bilgi için buraya tıklayın.

Şimdilik size anlatacağım para kazanma yöntemleri bu kadardı. Sonraki yazılarımda yeni ek gelir fırsatları ve para kazanma yollarını anlatmaya devam edeceğim. Takipte kalın.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2013, 20:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER