Dönerci Ali Usta

Erenköy’de çalışırken araba da köfte satan bir esnaftan esinlenen Dönerci Ali Usta1979-1985 yılları arasında el arabasıyla işe başlar.

Dönerci Ali Usta
 Dönerci Ali Usta

Erenköy’de çalışırken araba da köfte satan bir esnaftan esinlenen Dönerci Ali Usta1979-1985 yılları arasında el arabasıyla işe başlar.

Ali Özcan 1956 Malatya doğumludur. Kendisi ilk ve orta okulu Malatya’da okuduktan sonra babasının vefatı üzerine 1975 yılında ailesiyle beraber İstanbul’a göç etmiştir. Ali Usta olmasının serüveni ise tam olarak İstanbul’a gelmesi ile beraber başlamıştır.

İlk olarak pastanede çaycılık ve kebapçı da çıraklık yaparak geçimini sağlayan Dönerci Ali Usta daha sonrasında Erenköy’deki kebapçı dükkanında işe başlar. Ali Usta olmasında burada öğrendikleri ciddi şekilde hayatını etkilemiştir.

Erenköy’de çalışırken araba da köfte satan bir esnaftan esinlenen Dönerci Ali Usta1979-1985 yılları arasında el arabasıyla işe başlar. Devam eden yıllarda işini biraz daha geliştiren Ali Usta 1985-1990 yıllarında ise kamyonet arkasında işini devam ettirir. 1990-2001 yılında ise kamyonet arkasında çadıra geçen Ali Usta 2001-2004 yıllarında ise pazar yerlerinde kiraladığı günü birlik dükkanlarıyla işlerini büyütmüştür ve 2004 yılında Maltepe’de ilk restoranını açmıştır. Devam eden süreçte 2011 yılında Ümraniye’de, 2014 yılında Şirinevler’de ve 2015 yılında Ataşehir şubelerini açarak yoluna devam etmektedir.

Dönerde Farklı Bir Soluk
Dönerci Ali Usta, yılların verdiği bilgi birikimi ve hizmet anlayışıyla müşterilerine harika bir döner ziyafeti yaşamayı hedeflemektedir. Her anlamda kaliteye özen gösteren yapısı ile gün geçtikçe büyümesini sürdürmektedir. Mekan, ürün ve malzeme temizliği konusunda titiz bir yaklaşımı benimseyen Dönerci Ali Usta, tüm personeline periyodik hijyen temizliği eğitimleri vermekte ve yönetici Gıda Mühedisi tarafından denetlenmektedir. Bunların yanı sıra Dönerci Ali Usta döner sunumda da yılların verdiği tecrübe ile enfes tadını bir araya getirmektedir. En iyi malzemeler ve ürünlerle hazırlanan Dönerci Ali Usta dönerleri rakipsiz tadıyla müşterilerini beklemektedir. Gerçek yaprak dönerin ustası olan Dönerci Ali Usta, eşsiz lezzeti ve güleryüzlü hizmeti ile misafirlerinin her zaman hizmetindedir.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER